Ο ΝΟΠ φιλοξένησε την Εθνική Ομάδα πόλο Κ16 του Καναδά
Στόχος της διοίκησης είναι να συνεχιστούν οι φιλοξενίες και το επόμενο διάστημα
Συνεχίζονται οι φιλοξενίες από την διοίκηση του ΝΟΠ σε ξένες αποστολές, δείγμα οτι η πόλη, αλλά και το σωματείο έχουν γίνει πόλος έλξης και αυτό οφείλεται τόσο στην ιστορία του, όσο και στις αθλητικές του εγκαταστάσεις.
Τελευταία φιλοξενία αφορούσε την αποστολή της Εθνικής ομάδας Καναδά Κ16 που έμεινε για μια εβδομάδα την Πάτρα για κοινές προπονήσεις.
Η ανακοίνωση: «Η Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Πατρών, παραμένοντας σταθερά προσανατολισμένη στη φιλοσοφία της εξωστρέφειας, της συνεργασίας και της ανταλλαγής αγωνιστικών εμπειριών, φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου «Επαμεινώνδας Πετραλιάς» την Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης Κ16 του Καναδά.
Η καναδική αποστολή παρέμεινε στην Πάτρα από τις 25 Ιουλίου έως την 1η Αυγούστου, πραγματοποιώντας καθημερινές κοινές προπονήσεις με τα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα του ΝΟΠ. Η συνεργασία αυτή έδωσε στους νεαρούς αθλητές και των δύο ομάδων την ευκαιρία να αποκτήσουν πολύτιμες αγωνιστικές παραστάσεις, να ανταλλάξουν εμπειρίες και να γνωρίσουν διαφορετικές προπονητικές προσεγγίσεις, συμβάλλοντας παράλληλα στην ανάπτυξη των δεσμών φιλίας και αθλητικής συνεργασίας.
Η φιλοξενία της Εθνικής Ομάδας Κ16 του Καναδά αποτελεί ακόμη μία σημαντική δράση στο πλαίσιο της στρατηγικής του ΝΟΠ για τη δημιουργία και ενίσχυση διεθνών συνεργασιών, επιβεβαιώνοντας την εμπιστοσύνη που δείχνουν ξένες ομάδες στις εγκαταστάσεις και το ανθρώπινο δυναμικό του Ομίλου.
Η Διοίκηση του ΝΟΠ συνεχίζει με συνέπεια την προσπάθεια ανάπτυξης του προγράμματος φιλοξενίας ξένων ομάδων, με στόχο την ενίσχυση της διεθνούς παρουσίας του Ομίλου, την προώθηση του αθλητικού τουρισμού και την ανάδειξη της Πάτρας ως προορισμού υψηλού επιπέδου για την προετοιμασία και φιλοξενία αθλητικών αποστολών”.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Θηλασμός: Το «θαύμα» των πρώτων 1.000 ημερών – Τι συμβαίνει στον εγκέφαλο του μωρού
CMF Clip Pro: Τα open-ear earbuds της Nothing με θήκη Smart Dial
Ο Καλαβρυτινός παίκτης της Patras Stratego Team Δημήτρης Κοσμόπουλος στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ΦΩΤΟ
Ελαστικά & Καλοκαίρι: Πώς να ελέγξετε τα λάστιχα σε 2 λεπτά πριν το ταξίδι
Χρησιμοποιείς Google passkeys για τους κωδικούς σου; Και όμως μπορούν να τους κλέψουν
Η Κρήνη πλημμύρισε παραμύθια και χρώματα στην έναρξη του φεστιβάλ αφήγησης ΦΩΤΟ
Μικρές κόκκινες κουκκίδες στο δέρμα: Πότε είναι αθώες;
Mουσική βραδιά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο στα Βαλιμίτικα ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
