Ο ΝΟΠ κλείνει φιλικά, μπαίνει και ο Σέρβος
Η ώρα για τα πρώτα φιλικά παιχνίδια δεν αργεί για την ανδρική ομάδα πόλο του ΝΟΠ η οποία το επόμενο Σαββατοκύριακο θα δώσει τα πρώτα του τεστ.
Ήδη, ο τεχνικός Φώντας Λεμπέσης είναι σε συζητήσεις με ομάδες της Αθήνας για να έρθουν στην Πάστρα, ωστόσο οι οριστικές αποφάσεις και οι ημερομηνίες θα «κλειδώσουν» αύριο-μεθαύριο, καθώς θα γίνουν νέες επαφές.
Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς προβλήματα στο ανοιχτό κολυμβητήριο του ΝΟΠ, στην Ακτη Δυμαιων.
Σήμερα ή αύριο αναμένεται να έρθει στην Πάτρα και ο Σέρβος Μπιόκαναν ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία και έτσι δεν θα υπάρχουν απουσίες για τον Έλληνα τεχνικό.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
Gamescom 2026: Τι είδαμε στο Opening Night Live και τι έρχεται μέχρι την Κυριακή
Το 4ο Reunion των συμμαθητών του Γυμνασίου (1967-1973) στα Καλάβρυτα ΦΩΤΟ
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Πέντε λειτουργίες του Google Search που αλλάζουν τη διακόσμηση του σπιτιού σας
Δημοτικό πανηγύρι με Καψάλη στην Ακολη ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Φορτίζετε το κινητό με τον φορτιστή του laptop; Να τι πραγματικά συμβαίνει
