Ο ΝΟΠ κλείνει τον Μ. Παπαδημητρίου, μένει και ο Ν. Ανδρικόπουλος
Τρέχουν οι μεταγραφικές εξελίξεις στο στρατόπεδο της ομάδας πόλο του ΝΟΠ ο οποίος είναι δεδομένο ότι θα συνεχίσει με νέο προπονητή τον Φώντα Λεμπέση, καθώς έχουν τακτοποιηθεί πλέον όλες οι λεπτομέρειες και σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Π», το «ψηστήρι» της ομάδας στον Νίκο Ανδρικόπουλο απέδωσε καρπούς, καθώς ο παίκτης θα φορέσει το σκουφάκι του ΝΟΠ και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Επίσης, οι «δαίμονες» είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον 27χρονο φουνταριστό Δημήτρη Παπαδημητρίου ο οποίος πέρσι έπαιξε στην ΑΕΚ.
Ο Παπαδημητρίου που προορίζεται για αντικαταστατής του Ηλία Αγγελόπουλου έχει σημαντική εμπειρία, καθώς εκτός από την ΑΕΚ, έχει φορέσει το σκουφάκι του Περιστεριού, του Παναθηναϊκού, του Νηρέα Χαλανδρίου, του Παλαιού Φαλήρου, ενώ έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
Νέο Mac Studio με M5 Max και M5 Ultra: Το ισχυρότερο Mac για on-device AI
Εορτασμός του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στο Ζαβλάνι ΦΩΤΟ
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Μόλις αποκαλύφθηκε το νέο Mac mini με M6 και M5 Pro
Πεζοπορία στη φύση του ορεινού χωριού Λειβάρτζι ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
iPad mini: Η Apple ετοιμάζει την πιο σημαντική αλλαγή που περιμέναμε χρόνια
