Ο ΝΟΠ μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα
Τέλος τα ψέματα για την ομάδα πόλο του ΝΟΠ η οποία πλέον μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής, καθώς το Σάββατο θα υποδεχτεί τα Χανιά, για την 1η αγωνιστική.
Η ώρα έναρξης είναι γνωστή και το ματς θα ξεκινήσει στις 15.30, ωστόσο ακόμα είναι σε εκκρεμότητα η έδρα του αγώνα, αν δηλαδή θα γίνει στο «Αντώνης Πεπανός» η στο «Επαμ. Πετραλιάς» που προπονείται η πατρινή ομάδα.
Σε κάθε περίπτωση, αυτό που θέλει η ομάδα του Ντόσκα είναι να πάρει τη νίκη και να μπει με το «δεξί» στο φετινό πρωτάθλημα.
Η διοίκηση από την πλευρά της θα κάνει κάλεσμα στους φιλάθλους για να έρθουν στο κολυμβητήριο και να στηρίξουν τους «δαίμονες» ώστε να μπουν με το «δεξί» στο φετινό πρωτάθλημα.
Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, το σαββατοκύριακο συνεχίστηκε με καθημερινές προπονήσεις και το θετικό για τον Γιώργο Ντόσκα είναι ότι δεν έχει απουσίες.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι σημαίνουν οι καφέ άκρες στα φυτά – Το λάθος με το πότισμα
Η Meta παραδέχεται παραβίαση από AI μοντέλο της
Εορτασμός στον Ιερό Ναό του Σωτήρος Φονισκαριάς
«Φίλτρο» της ΑΑΔΕ στις τραπεζικές καταθέσεις: Πότε το χαρτζιλίκι και οι αναλήψεις θεωρούνται κρυφή δωρεά
Το Minecraft έρχεται στο Nintendo Switch 2 όπως δεν το έχετε ξαναδεί
Ο Ιστιοπλοϊκός Ομιλος Πατρών στο Ράλι Ιονίου
Δεκαπενταύγουστος 2026: Πόσο αυξάνεται το μεροκάματο το Σάββατο
Η Google ΑΙ ο Hassabis και η δήλωση για την θεραπεία του καρκίνου που εξηγεί τις αλλαγές στην κορυφή
