Ο ΟΠΑΘΑ κράτησε και τον Θανάση Κρίκη
Συνεχίζουν οι ανανεώσεις για την ομάδα πόλο του ΟΠΑΘΑ η οποία κινείται σε γρήγορους ρυθμούς ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, καθώς κράτησε και τον Θανάση Κρίκη.
Η ανακοίνωση: «Συνεχίζουμε να ενισχύουμε τον κορμό της ομάδας για τη νέα σεζόν, ανακοινώνοντας την παραμονή ενός από τους πιο σημαντικούς παίκτες μας: του Θανάση Κρίκη!
Η φετινή σεζόν στην Α2 θα είναι η τρίτη του με το σκουφάκι του ΟΠΑΘΑ. Ο Θανάσης, από τους νέους σε ηλικία παίκτες που ήρθαν στην ομάδα μας τα τελευταία χρόνια, κατάφερε γρήγορα να πρωταγωνιστήσει. Με τη μαχητικότητα και τις πολύτιμες ικανότητές του, αποτέλεσε έναν βασικό συντελεστή της επιτυχίας, συνεισφέροντας καθοριστικά τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.
Η παρουσία του Θανάση στο ρόστερ μας προσθέτει ποιότητα, δύναμη και ενθουσιασμό για τις απαιτήσεις της νέας κατηγορίας.
Ο Θανάσης Κρίκης δηλώνει «παρών» και στην Α2, έτοιμος για νέες προκλήσεις και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες»!
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
Η SpaceX χτίζει τη μεγαλύτερη βάση εκτοξεύσεων στην ιστορία της
«Κοινο_Τοπία»: Επιβράβευσε τις ομάδες Patras Medicine iGEM του Πανεπιστημίου Πατρών ΦΩΤΟ
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Έντεκα χρόνια μετά, το The Witcher 3 επιστρέφει και σας δίνει λόγο να ξαναρχίσετε
Το Αρχαίο Θέατρο Στράτου παραδόθηκε ξανά στην κοινωνία ΦΩΤΟ
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Όλα τα παιχνίδια που έρχονται στο PlayStation 5
