Ο Πατρινός Γιώργος Ασημακόπουλος αποχώρησε από το Survivor – Που θα δωρίσει τα χρήματα
Ο Γιώργος Ασημακόπουλος δήλωσε κατά την αποχώρηση του “το Survivor ήταν ένα τέλειο ταξίδι. Τις απολαβές του παιχνιδιού θέλω να τις δωρίσω σε παιδιά με καρκίνο σε ιδρύματα”.
Ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor λίγο πριν από τον τελικό που θα πραγματοποιηθεί στο Γαλάτσι είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος.
“Το ταξίδι τελείωσε εδώ, πίστευα ότι θα είμαι εγώ αυτός που θα φύγει σήμερα, εύχομαι καλή δύναμη στα παιδιά, το Survivor ήταν ένα τέλειο ταξίδι και τώρα πραγματικά νιώθω πλέον ελεύθερος και συγκινημένος παράλληλα, ήταν ένα παιχνίδι που με έκανε να υπερβώ τον εαυτό μου, να ζυγίσω τα πράγματα παραπάνω. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με στήριξε. Τις απολαβές του παιχνιδιού θέλω να τις δωρίσω σε παιδιά με καρκίνο σε ιδρύματα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Τα οικογενειακά μου προβλήματα με έκαναν πιο δυναμικό” είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος πριν αποχωρήσει.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Δεκαπενταύγουστος 2026: Πόσο αυξάνεται το μεροκάματο το Σάββατο
Η Meta παραδέχεται παραβίαση από AI μοντέλο της
Με λαμπρότητα ο εορτασμός της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Οβρυά ΦΩΤΟ
Τουρισμός για Ολους 2026: Τα SOS για να κερδίσετε το voucher διακοπών
Το Minecraft έρχεται στο Nintendo Switch 2 όπως δεν το έχετε ξαναδεί
Η εορτή της Μεταμόρφωσης στον Ψαθόπυργο ΦΩΤΟ
Δεν ανοίγει η μπάρα στα διόδια με το e-pass ενώ έχει χρήματα «μέσα»;
Η Google ΑΙ ο Hassabis και η δήλωση για την θεραπεία του καρκίνου που εξηγεί τις αλλαγές στην κορυφή
