Ο Πατρινός «κούρος» Δημοσθένης Γεωργαντόπουλος στην «Π» για το βραβείο από την Ακαδημία Μοντέλων – ΦΩΤΟ

Διάκριση για τον Πατρινό πρώην «Μister Κόσμος», Δημοσθένη Γεωργαντόπουλο που έχει συνδέσει το όνομά του με κορυφαία brands, ως μοντέλο διεθνούς φήμης.

Γεωργαντόπουλος

Στις 24/04/2023, η Ακαδημία Μοντέλων διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία τα 14th Models & Influencers Fashion Awards στο κοσμοπολίτικο Upperhouse city link Attica.

Ενα concept το οποίο εμπνεύστηκε και θεσμοθέτησε το 2012, ο model expert George Koutoulias και το οποίο επέστρεψε ανανεωμένο ως το απόλυτο Awards show. Και φέτος η λίστα με τα μοντέλα, τους celebrities και τους influencers που συμμετείχαν ήταν μεγάλη και περιελάμβανε περισσότερες από 30 προσωπικότητες από τον χώρο του θεάματος, της τηλεόρασης, του modeling, των επιχειρήσεων και των social media.

Στο λαμπερό show βραβεύτηκαν μοντέλα, influencers και celebrities από τον χώρο της μόδας, του κινηματογράφου, της δημοσιογραφίας, του αθλητισμού και των τεχνών. Ανάμεσα στους βραβευθέντες ήταν και ο πατρινός πρώην Μister Κόσμος Δημοσθένης Γεωργαντόπουλος, ο οποίος απέσπασε τιμητική διάκριση από την ακαδημία μοντέλων και μας έκανε να φουσκώσουμε από υπερηφάνεια.

Γεωργαντόπουλος

Αλλωστε ο ίδιος έχει υπάρξει κατά το παρελθόν μοντέλο σε διεθνείς πασαρέλες και έχει συνδέσει το όνομά του με κορυφαία brands καθώς έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά διαφημιστικά και σε πολλά εξώφυλλα διεθνών τίτλων.

Ο ίδιος, μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» για τη νέα του διάκριση, δήλωσε τα εξής: «Με τίμησε ιδιαίτερα αυτή η βράβευση, τη δέχομαι με ταπεινότητα και είμαι πραγματικά ευγνώμων. Είναι σημαντικό για μένα να αναγνωρίζεται η δουλειά και η προσπάθεια τόσων χρόνων. Η βράβευσή μου με γέμισε όμορφες αναμνήσεις και μια συγκίνηση ψυχής που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ομως τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχαν νόημα εάν δεν υπήρχαν οι άνθρωποι που με στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Μπορεί να θεωρηθώ γραφικός, αλλά αυτό το βραβείο, καθώς και πολλά εύσημα που κατά καιρούς έχω εισπράξει, είναι αποτέλεσμα μιας ωραίας οικογένειας με κατανόηση και ειλικρίνεια και με επικοινωνία κάθε επιπέδου».

Γεωργαντόπουλος

Γεωργαντόπουλος

Γεωργαντόπουλος

 

Γεωργαντόπουλος