O Παύλος Παντελίδης κλήθηκε στην Εθνική Ανδρών
Σε μια έξτρα κλήση προχώρησε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος κάλεσε στην Εθνική Ελλάδας τον Παύλο Παντελίδη για τα παιχνίδια με τη Σκωτία και τη Δανία.
Στην Εθνική Ελλάδας κλήθηκε ο Παύλος Παντελίδης, ο οποίος αναμένεται να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας μέσα στην ημέρα (06/10).
Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας είναι άρρωστος, όμως υπάρχει η πιθανότητα να ταξιδέψει απευθείας την Τρίτη (07/09) από το Βέλγιο για τη Σκωτία.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προχώρησε έτσι στην κλήση του 23χρονου κυνηγού και η Εθνική Ελλάδας θα έχει μια έξτρα παρουσία για τα δύο κρίσιμα ματς με τη Σκωτία και τη Δανία.
Ο Παντελίδης έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Κηφισιάς, μετρώντας 3 γκολ και 1 ασίστ σε 5 αγώνες στην Stoiximan Super League, ενώ σκόραρε και απέναντι στην ΑΕΚ την Κυριακή (05/10). Παράλληλα έχει ακόμη 1 ασίστ σε ένα παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson φέτος.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Ο Φωκίων Ζαΐμης στο μνημόσυνο για τον Ιωάννη Καποδίστρια στον Αγιο Νικόλαο ΦΩΤΟ
Lenovo Googlebook 15: Η Google φαίνεται να στοχεύει στα premium laptops
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
Στην Πάτρα 687 ποιητές και ποιήτριες από 52 χώρες ΦΩΤΟ
