Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θυμάται τη μητέρα του Νταϊάνα να τραγουδάει Τίνα Τέρνερ

Η συγκινητική εξομολόγηση του πρίγκιπα Ουίλιαμ για την μητέρα του Νταϊάνα

πρίγκιπας

Η Νταϊάνα τραγουδούσε «με όλη της τη δύναμη» τραγούδια της Τίνα Τέρνερ όταν πήγαινε με το αυτοκίνητο τους γιους της στο σχολείο: ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μοιράζεται αυτήν την πολύτιμη οικογενειακή ανάμνηση, όπως και άλλες πολύ προσωπικές στιγμές, σε ένα podcast για την ψυχική υγεία.

Σε αυτήν την ηχογράφηση που έφτιαξε για την Apple, ο 39χρονος Ουίλιαμ, δεύτερος στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου, αφηγείται ότι στον ίδιο αρέσει να ξεκινάει την εβδομάδα του με το τραγούδι “Thunderstruck” του συγκροτήματος AC/DC: «Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο, το πρωί της Δευτέρας, όταν είσαι λίγο ζαλισμένος από το Σαββατοκύριακο και προσπαθείς να επανέλθεις στη ρουτίνα της εβδομάδας».

Περιέγραψε «ως μια πραγματική οικογενειακή στιγμή», όταν η μητέρα του, η πριγκίπισσα Νταϊάνα, τραγουδούσε «με όλη της τη δύναμη» το τραγούδι “The Best” της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Τίνα Τέρνερ, για να χαλαρώσει την ατμόσφαιρα, καθώς τους πήγαινε, εκείνον και τον αδελφό του Χάρι, στο οικοτροφείο τους. Ο αστυνομικός που τους συνόδευε πολλές φορές συμμετείχε κι αυτός στο τραγούδι.

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop