Πατρινή παρουσία στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου πρωταθλήματος
Η Ελλάδα συμμετέχει με 15 ιστιοπλόους και συνολικά έχουν προγραμματιστεί να γίνουν 12 ιστιοδρομίες (2 κάθε μέρα) έως τις 7 Ιουνίου που είναι προγραμματισμένη η τελετή λήξης.
Ο πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών Κώστας Καλογερόπουλος παραβρέθηκε στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου πρωταθλήματος ιστιοπλοΐας «ILCA 6 Master Worlds», η οποία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Καλαμακίου στη Νέα Μαρίνα Αλίμου.
Στη διοργάνωση συμμετέχουν συνολικά 159 ιστιοπλόοι, ηλικίας από 30 ως 90 ετών, από 24 χώρες και 5 ηπείρους, ανάμεσά τους Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιοι πρωταθλητές του παρελθόντος, οι οποίοι ξανάσμιξαν στα νερά του Σαρωνικού στην 43η παγκόσμια διοργάνωση που για πρώτη φορά θα φιλοξενηθεί σε ελληνικά νερά.
Η Ελλάδα δίνει «παρών» με 15 ιστιοπλόους και συνολικά έχουν προγραμματιστεί να γίνουν 12 ιστιοδρομίες (2 κάθε μέρα) έως τις 7 Ιουνίου που είναι προγραμματισμένη η τελετή λήξης.
Η διοργάνωση γίνεται σε συνεργασία με την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, του Υπουργείου Αθλητισμού και του Δήμου Αλίμου.
Στη φωτογραφία ο Κώστας Καλογερόπουλος δίπλα στην πρόεδρο της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας Ανδρονίκη Αναστασίου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Νέο Εργαστήριο Θεάτρου και Υποκριτικής, από τον Σύλλογο Κεφαλλήνων
Πώς καθαρίζεις έντομα και μυγάκια από το αυτοκίνητο
Έχετε Galaxy SmartTag3; Δείτε πώς να το ρυθμίσετε και να εντοπίζετε κλειδιά και αποσκευές
Ζώδια σήμερα 6/11: Ζυγός – Τύχη από το παρελθόν!
Πώς καθαρίζεις γυάλινα μπουκάλια σωστά
