Ο Προμηθέας άλλη ταχύτητα, 97-58 φιλικά τον Χ. Τρικούπη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Με τέρμα τα…γκάζια ο Προμηθέας στο φιλικό με τον Χ. Τρικούπη στα Γιάννενα έδειξε πολλές αρετές και πρόσφερε σκορ και θέαμα!
Γιανγκ και Φάντερμπεργκ έκλεψαν τις εντυπώσεις, με την ταχύτητα του και την ευχέρεια στο σκορ ο πρώτος και από τα 6,75 μ. ο δεύτερος.
Τα 10λεπτα: 32-15, 16-11, 26-15, 23-17
Ο Μάκης Γιατράς ξεκίνησε με τους Γκίκα, Γιανγκ, Σίμπσον, Κουλμπόκα, Τανούληκαι ακολούθως έκανε μαζεμένες αλλαγές. Στο 7.00 άλλαξε όλη την 5άδα βάζοντας στο παρκέ τους Κάουαν, Χέλεμς, Μουράτο, Τσαϊρέλη και Φάντερμπερκ, ενώ στην συνέχεια χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες και τους νεαρούς Βασιλείου, Λάγιο, και τους ακόμη μικρότερους Πλώτα και Παρασκευόπουλο.
Χ. ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ: Μολφέτας, Τζόρνταν, Χουχούμης, Στράτος, Μανιάς, Καραγεωργίου, Κουρουπάκης, Χατζηδημητρακόπουλος, Ερμείδης, Παγούρας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το κρυφό «παιχνίδι» της Google που σε αφήνει να πετάξεις πάνω από το σπίτι σου χωρίς να κατεβάσεις απολύτως τίποτα
Η νέα Samsung Galaxy Card φέρνει επανάσταση στις ψηφιακές πληρωμές και τις επιβραβεύσεις
Tο εμβληματικό έργο «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο της οδού Ρίτσου ΦΩΤΟ
Πάκσι Παναθηναϊκός: Σε ποιο κανάλι και τι ώρα θα δείτε τον αγώνα
Το νέο intelligent eyewear της Samsung ενσωματώνει το Galaxy ecosystem










