Ο Προμηθέας «έκοψε» τον Σίμπσον, οι Έφηβοι για την 5η θέση
Στον Προμηθέα μετά από τον αποκλεισμό από το Eurocup έχουν στρέψει αποκλειστικά την προσοχή τους στα play-offs της Basket League και τη σειρά με τον ΠΑΟΚ, που αρχίζει αύριο στην Πυλαία.
Μάλιστα ο Γιάννης Χριστόπουλος πήρε τις αποφάσεις του για την «6άδα» των ξένων, η οποία θα ολοκληρώσει τη σεζόν. Ετσι επέλεξε να «κοπεί» ο Σίμπσον και να συνεχίσει ο Προμηθέας με Κάουαν, Χογκ, Κόντιτ, Ντάγκουμπιτς, Κουλμπόκα και Τόμασον.
ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 5η ΘΕΣΗ
Ο Προμηθέας νίκησε χθες 89-70 το Ηράκλειο στα τελικά του Πανελλήνιου πρωταθλήματος, που διεξάγονται στη Λάρισα και σήμερα στις 13.30 θα παίξει σε αγώνα κατάταξης για 5η-6η θέση με τον Κεραυνός Λάρισας, που επικράτησε 76-70 του Ζαφειράκη Νάουσας.
Τα 10λεπτα: 14-16, 34-34, 50-68, 70-89
ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Μακράκης): Σπινθουράκης 5(1), Μακράκης, Τζώρτζης 10(3), Μαρτίνα 11(1), Σαραντουλάκης 2, Τέιλορ 3(1), Σαβουλίδης, Κουγιουμτζής 12, Ντατσιονάκης, Μηλαθιανάκης 8, Κατσούρρι 19(1).
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Χουντής): Νικολόπουλος 2, Σοϊλεμετζίδης 5(1), Καλλιακούδας 22(4), Οικονομούδης 3(1), Γρύλλης 15, Στέβοβιτς 7(1), Λαμπρογιώτας 10, Βλάσσης 8(2), Σκληρός 6, Πρέκας 11, Αθανασόπουλος, Παρασκευόπουλος.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Συντάξεις: Ποιοι συνταξιούχοι «χάνουν» το επίδομα των 400 ευρώ
Razer Clio X: Ασύρματο μαξιλάρι κεφαλής με ηχεία και THX Spatial Audio
Ο Δημοτικός Ξενώνας στην Αγία Βαρβάρα έγινε Μπαράκι ΦΩΤΟ
Πώς να εντοπίζετε και να λύσετε τα πιο συχνά προβλήματα εκτύπωσης
SwitchBot Kata Mini: Ένα AI companion robot που ελέγχει το έξυπνο σπίτι
