Ο Προμηθέας με κλιματισμό στη Λάρισα
Διορθώθηκε το πρόβλημα, τι αναφέρει η ομάδα της Θεσσαλίας
Τόσο το παιχνίδι με τον Προμηθέα που θα γίνει την Τετάρτη, αλλά και εάν χρειαστεί ακόμη ένα στη σειρά των μικρών τελικών, αλλά και το παιχνίδι της Ελλάδας με τη Βρετανία θα γίνουν κανονικά με κλιματισμό, αφού το πρόβλημα που διαπιστώθηκε με τον Παναθηναϊκό διορθώθηκε.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Λάρισας έχει ως εξής:
Η ΚΑΕ Λάρισα νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον κ. Κώστα Αγοραστό για την ακαριαία λύση του προβλήματος κλιματισμού στο «Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης».
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο κ. Αγοραστός έχουν αποδείξει περίτρανα όλα αυτά τα χρόνια πως βρίσκονται δίπλα στον αθλητισμό, αποτελώντας αρωγός κάθε αθλητικής δραστηριότητας της περιοχής, δίνοντας αυτήν την φορά μία ακόμη λύση, τοποθετώντας στο Κλειστό της Νεάπολης τους απαραίτητους εκείνους μηχανισμούς για τον σωστό κλιματισμό του Κλειστού.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
Κλείδωσε το Apple Event: Έρχονται iPhone 18 Pro και το iPhone Ultra
Δημιουργική Γραφή και Έκφραση…από τον Σύλλογο του Γηροκομειού
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Νέο Mac Studio με M5 Max και M5 Ultra: Το ισχυρότερο Mac για on-device AI
Οι «Βάκχες» στην Αρχαία Ολυμπία
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Μόλις αποκαλύφθηκε το νέο Mac mini με M6 και M5 Pro
