Ο Προμηθέας πήγε Μεσολόγγι για… SUP!
Ο Προμηθέας συμμετείχε στον 9ο κωπηλατικό διάπλου της Λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου με τους Κωνσταντίνα Κάπου, Φάνη Πολυχρονόπουλο, Ανδρέα Σταματόπουλο και Γιώργο Στασινόπουλο.
Στο Μεσολόγγι βρέθηκε το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου αντιπροσωπεία της ομάδας SUP του Προμηθέα για να συμμετάσχει στον 9ο κωπηλατικό διάπλου της Λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου που διοργανώνει τα τελευταία χρόνια ο Ν.Ο. Μεσολογγίου. Λόγω των καιρικών συνθηκών η αρχική διαδρομή των 14 km που περιλάμβανε και το νησάκι του Αγ. Σώστη άλλαξε και μειώθηκε στα 10 km διανύοντας ουσιαστικά την απόσταση από τις εγκαταστάσεις του Μουσείου Άλατος μέχρι και το λιμάνι του Μεσολογγίου και πίσω.
Σε συγκεκριμένα σημεία της διαδρομής υπήρξε δυσκολία λόγω έντονου κυματισμού, ωστόσο κανείς δε πτοήθηκε και όλοι κατάφεραν να τερματίσουν την πολύ όμορφη διαδρομή αφού άλλωστε ο χαρακτήρας της διοργάνωσης ήταν καθαρά εορταστικός για το άθλημα και δεν εστίαζε στην αγωνιστική πλευρά.

Τον Προμηθέα εκπροσώπησαν οι αθλητές Κωνσταντίνα Κάπου, Φάνης Πολυχρονόπουλος, Αντρέας Σταματόπουλος και Γιώργος Στασινόπουλος.
Ο Προμηθέας μοίρασε συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την άρτια διεξαγωγή και τη φιλοξενία.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Αυτά είναι τα 6 φυτά που μπορείτε να φυτέψετε τον Αύγουστο
Heart Aerospace: Πέταξε το μεγαλύτερο ηλεκτρικό αεροσκάφος που κατασκευάστηκε ποτέ
Αναβολή των εκλογών στον Σύλλογο Απανταχού Λεοντιτών ΦΩΤΟ
Καθαρίστε φρούτα και λαχανικά όπως οι γιαγιάδες: Το κόλπο των 20 λεπτών που απομακρύνει έως 98% των βακτηρίων
Νέο λογότυπο Instagram: Η αλλαγή μιας δεκαετίας που διχάζει το κοινό
Επίσκεψη στο Μέγα Σπήλαιο από την Εταιρεία Φίλων Αρχαίας Ελίκης ΦΩΤΟ
Κάθε πότε πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση στο κινητό και γιατί είναι σωτήριο;
Απαγόρευση social media: Ανατροπή στη Γαλλία από το ανώτατο δικαστήριο
