Ο Προμηθέας συνεργασία με την εταιρεία «Kerasidis Group»

Την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία «Kerasidis Group» ανακοίνωσε η ΚΑΕ Προμηθέας, μερικά 24ωρα πριν από την έναρξη της φετινής Basket League.

μπάσκετ Ο Προμηθέας ανακοίνωσε τη συνεργασία με την εταιρεία «Kerasidis Group»

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Προμηθέας αναφέρει ως εξής:

«Η ΚΑΕ Προμηθέας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη Χορηγικής Συνεργασίας με την εταιρεία «Kerasidis Group», η οποία θα αποτελέσει έναν ακόμα ισχυρό «συμπαίκτη» της ομάδας μας για την αγωνιστική σεζόν 2022-23.

Η «Kerasidis Group» δραστηριοποιείται στον χώρο των βιομηχανικών κατασκευών – εγκαταστάσεων και πρωτοπορεί στον τομέα της, διαθέτοντας υπερσύγχρονα μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Ειδικεύεται ακόμα σε βιομηχανικές συντηρήσεις, ανυψωτικές εργασίες, μηχανολογικές κατασκευές, μεταλλικές κατασκευές και βιομηχανικές σωληνώσεις.

Ο Οργανισμός του Προμηθέα, με προσήλωση στις υψηλές αξίες του αθλητισμού, συνεχίζει τον μακρόπνοο σχεδιασμό του για να καθιερωθεί ως ένας από τους κορυφαίους αθλητικούς Συλλόγους της χώρας. Η «Kerasidis Group» ενστερνιζόμενη το όραμα και τις φιλοδοξίες του Προμηθέα, θα σταθεί στο πλευρό της ομάδας μας, συνεισφέροντας στην προσπάθεια που γίνεται για την επίτευξη των στόχων της».

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΑΤΡΑ
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
μπάσκετ