O Ρούνε πέταξε έξω τον Τσίτσιπα!
Ένα χρόνο μετά την παρουσία του στον τελικό, δεν μπόρεσε να ικανοποιήσει τον στόχο του που φυσικά ήταν κάτι καλύτερο
Θύμα έκπληξης από τον Χόλγκερ Ρούνε έπεσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον τέταρτο γύρο του Roland Garros!
O 19χρονος Δανός επικράτησε με 3-1 σετ (7-5, 3-6, 6-3, 6-4) του Eλληνα star στο Philippe Chatrier και τον απέκλεισε από τη συνέχεια της διοργάνωσης, πιο νωρίς από όλοι περίμεναν και θα ήθελε ο ίδιος.
Αυτή ήταν η κορυφαία νίκη της καριέρας του νεαρού αθλητή, που στη φάση των προημιτελικών του κορυφαίου χωμάτινου τουρνουά θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ντανίλ Μεντβέντεφ-Μάριν Τσίλιτς.
Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο Στέφανος θα τα δώσει όλα ώστε να παρουσιαστεί καλύτερος από ποτέ στο Wimbledon.
Ο Τσιτσιπάς είχε μεγαλύτερη ταλαιπωρία στα προηγούμενα παιχνίδια, κάτι που όπως αποδείχτηκε έπαιξε σημαντικό ρόλο σήμερα.
Ένα χρόνο μετά την παρουσία του στον τελικό, δεν μπόρεσε να ικανοποιήσει τον στόχο του που φυσικά ήταν κάτι καλύτερο. Από την άλλη, ο Ρούνε αγωνίζεται για πρώτη φορά στο κυρίως ταμπλό στη διοργάνωση, ενώ το 2019 είχε πάρει τον τίτλο στα Juniors.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Blue Origin παρουσίασε νέο πυραυλοκινητήρα με 50% λιγότερα εξαρτήματα για να ανταγωνιστεί τη SpaceX
Πάτρα: Εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Νίκου Καχτίτση
Γιατί είναι πάντα κρύα τα χέρια σας: Οι 5 πιθανές αιτίες και πότε να επισκεφθείτε γιατρό
Η Honor αποκάλυψε τρία νέα smartphones με δεύτερη οθόνη στο πίσω μέρος
Πάτρα: Επιστημονική ημερίδα για την κλιματική ανθεκτικότητα
