Ο Σαράντης στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο πίστας
Στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο πίστας αγωνιστικών τροχοπέδιλων, που φιλοξενήθηκε στην Σάντα Μαρία Νουόβα της Ιταλίας, συμμετείχε ο πατρινός Χρήστος Σαράντης.
Έλαβε μέρος για πρώτη φορά σε αγώνες πίστας στα αγωνίσματα 500 μέτρων, 1.500 μέτρων και 10.000 elemination. Στα δύο πρώτα αγωνίσματα κατάφερε να φτάσει έως τους ημιτελικούς, ενώ στα 10.000 μέτρα κατάφερε να πάρει την 15η θέση στην γενική κατάταξη του τελικού. «Ο πάγιος στόχος μου ήταν να καταφέρω να παραμείνω ανταγωνιστικός σε κάθε αγώνισμα του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου» δήλωσε ο Χρήστος Σαράντης και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω τι πήγε στραβά με την διοργάνωση, αλλά είναι φύση αδύνατο για έναν αθλητή να τρέχει τον πιο σκληρό και απαιτητικό πνευματικά αγώνα των 10000 μέτρων elimination στην 1 τα ξημερώματα!
Όπως και να έχουν τα πράγματα, για μένα είναι τεράστιο κατόρθωμα που κατάφερα να πάρω μέρος σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση και να εκπροσωπήσω ουσιαστικά την ομάδα μου και την Ελληνική Ομοσπονδία. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου και τους χορηγούς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν σε όλη αυτή την προσπάθεια που κάνω τα τελευταία δύο χρόνια. Αυτό που μου δίνει τεράστιο κίνητρο είναι ότι έρχονται παιδιά πίσω από έμενα με ταλέντο και όρεξη για διακρίσεις, είμαι σίγουρος ότι κανένας δεν θα με θυμάται στο χώρο μας σε 2 με 3 χρόνια !»
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι ώρα πρέπει να τρώτε για να προστατεύσετε τη μνήμη σας; Η απάντηση των ειδικών
Οι νέες θήκες της Samsung για Galaxy Z Flip8, Z Fold8 και Fold8 Ultra
Ζώδια 28/7: Η πιο τυχερή μέρα του καλοκαιριού – ποιοι ευνοούνται!
Χάλασε εκτός εγγύησης; Ο νέος νόμος της ΕΕ που υποχρεώνει τις εταιρείες να σας το φτιάξουν
Galaxy Unpacked Ιουλίου 2026: Όλα όσα αποκάλυψε η Samsung
Εορτασμός της Αγίας Παρασκευής στο Μιντιλόγλι ΦΩΤΟ
Τριχόπτωση: Η βιταμίνη που λείπει από τον οργανισμό σου και σώζει τα μαλλιά
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αραχωβιτίκων σε γλέντι στην βεράντα με την Creative Youthland
