Ο ΣΔΥΠ έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο
Σε μία πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η διοίκηση του ΣΔΥ Πάτρας η οποία εν μέσω της Χριστουγεννιάτικης περιόδου, έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο.
Συγκεκριμένα, μέλη και φίλοι δρομείς του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Πάτρας, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, έτρεξαν συμβολικά, μία διαδρομή 4 χιλιομέτρων, εντός της λιμενικής ζώνης, χωρίς χρονομέτρηση, προσφέροντας ένα χρηματικό ποσό, το οποίο διατέθηκε εξ ολοκλήρου στο «Φωτεινό Αστέρι», μία μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που στόχο έχει την υποστήριξη άπορων οικογενειών με παιδιά έως 18 ετών.
Όπως ανακοίνωσε ο ΣΔΥ Πάτρας επιθυμεί το SANTA RUN να καθιερωθεί ως κοινωνικός θεσμός με στόχο την ενίσχυση αξιόλογων κοινωνικών σκοπών που υλοποιούν ουσιαστικό έργο στην πόλη.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
H Ύψωση του Τιμίου Σταυρού: Η νηστεία της 14ης Σεπτεμβρίου
Lenovo Googlebook 15: Η Google φαίνεται να στοχεύει στα premium laptops
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Πάτρα: Αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής στην εκδήλωση μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας ΦΩΤΟ
