Ο ΣΔΥΠ έκοψε βασιλόπιτα με Χαράλαμπο Πιτσώλη! – Φωτογραφίες
Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας (ΣΔΥΠ) είναι μια μεγάλη οικογένεια κι αυτό το απέδειξε για μια ακόμη φορά και στη σημερινή εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του.
Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ξενοδοχείο «Astir» της Πάτρας η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Πάτρας.
Η πρόεδρος Ελένη Μηλιτσοπούλου και όλα τα μέλη της διοίκησης του πάντοτε δραστήριου και αεικίνητου ΣΔΥΠ έκαναν τον απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώθηκε και αναφέρθηκαν στους στόχους και τις δράσεις του 2023, αρχής γενομένης από τη συμμετοχή του συλλόγου την προσεχή Κυριακή στον 11ο Ημιμαραθώνιο Αιγιαλείας.
Την παράσταση στην εκδήλωση έκλεψε, όμως, η παρουσία του Χαράλαμπου Πιτσώλη, του γνωστού πρωταθλητή του Μαραθωνίου Αθήνας, ο οποίος συνδέεται με δεσμούς φιλίας με τον ΣΔΥΠ. Μάλιστα, ο Χαρ. Πιτσώλης έκανε και την απονομή (ήταν η έκπληξη του ΣΔΥΠ!) στον φίλο του και πρωταθλητή, Νικόδημο Νικολακέα.

Από αριστερά στη φωτογραφία οι Νώντας Φωκάς, Δώρα Κουτρουμάνη, Πελαγία Δημητρακοπούλου, Ελένη Μηλιτσοπούλου, Χαράλαμπος Πιτσώλης, Γεωργία Σκέντζου, Νικόδημος Νικολακέας, Ηλίας Αραβαντινός, Γιώργος Γραμμένος και Μαρία Σπυροπούλου.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Δεν θέλουν λιγότερη τεχνητή νοημοσύνη θέλουν να μην την προσέχεις
Κουρούτα: Κατάμεστη για επίδειξη γυμναστικής ΦΩΤΟ
5 λαχανικά που είναι πιο υγιεινά μαγειρεμένα παρά ωμά
Όλα όσα φέρνουν τα νέα iPhone: Η άφιξη του iPhone 18 του Ultra και οι τυχαίες διαρροές λογισμικού
Γιόρτασε η Παναγία των Καταφυγίων στα Χαλκιάνικα της Ακράτας ΦΩΤΟ
«Εάν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα μπορεί να μειώσεις την χοληστερίνη σου»
Η Tesla «σκότωσε» αθόρυβα ένα από τα πιο φιλόδοξα προϊόντα της
