Ο ΣΚΕΑΝΑ έθεσε τα προβλήματά του στους Υπουργούς της ΝΔ

Ο πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ Τάσος Γιατράς οριοθέτησε τα κρίσιμα ζητήματα του κλάδου, βάζοντας σε πρώτη άμεση προτεραιότητα την αντιμετώπιση του ενεργειακού κόστους για την εστίαση.

ΣΚΕΑΝΑ

Πραγματοποιήθηκε χθες 22 Νοεμβρίου σύσκεψη  υπουργικού κλιμακίου με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς της Αχαΐας στο Επιμελητήριο, όπως έγραψε η «Π». Στη σύσκεψη συμμετείχε και ο πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ Τάσος Γιατράς και στην τοποθέτηση του οριοθέτησε τα κρίσιμα ζητήματα του κλάδου, βάζοντας σε πρώτη άμεση προτεραιότητα την αντιμετώπιση του ενεργειακού κόστους για την εστίαση.

Κατέστησε σαφές πως η νο1 παθογένεια του κλάδου, είναι οι εργασιακές σχέσεις στην εστίαση και το μη μισθολογικό κόστος, που καθιστούν μη βιώσιμες τις επιχειρήσεις .

Είναι ανάγκη να υπάρξει πολιτική βούληση για τον εξ ορθολογισμό της εστίασης, εξαλείφοντας παθογένειες χωρίς κανένα δημοσιονομικό κόστος.

Η εστίαση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του τουρισμού, προσδίδει πολλαπλασιαστικό χαρακτήρα στον ελληνικό τουρισμό και επιβάλλεται να ενταχθεί στο αντίστοιχο υπουργείο .

Ο ΣΚΕΑΝΑ θα συνεχίσει με υπομονή και θα δώσει πλήρη την ιεραρχημένη αντζέντα των προτάσεων του κλάδου σε όλα τα κόμματα, ώστε να λάβουν σαφή θέση για τις προθέσεις τους .

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop