Ο στιχουργός των επιτυχιών που έγραψε τον ύμνο του Πήγασου!

Ο πατρινός στιχουργός των επιτυχιών είναι πλέον μέλος των «βυσσινί» με τον τρόπο που γνωρίζει καλά ο ίδιος: Μέσα από τους στίχους του

ύμνος

Τι μπορεί να ενώνει τους Αντώνη Ρέμο, Αντώνη Βαρδή, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Ελένη Βιτάλη, Γλυκερία, Μανώλη Μητσιά και άλλους μεγάλους καλλιτέχνες και καλλιτέχνιδες με τον Πήγασο Μπεγουλακίου; Ο Βασίλης Γιαννόπουλος!

Ο πατρινός στιχουργός των επιτυχιών είναι πλέον μέλος των «βυσσινί» με τον τρόπο που γνωρίζει καλά ο ίδιος: Μέσα από τους στίχους του.
Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι ο γνωστός στιχουργός που έχει υπογράψει τεράστιες επιτυχίες τα τελευταία 30 χρόνια, θα ήταν αυτός που θα έγραφε τον ύμνο ενός ερασιτεχνικού σωματείου, όπως ο Πήγασος.
Η φιλία του προέδρου της ομάδας, Χρήστου Αντωνόπουλου με τον Βασίλη Γιαννόπουλο ήταν καταλυτική.

ύμνος«Τόσα τραγούδια έχεις γράψει; Τι είναι για σένα να γράψεις τον ύμνο της ομάδας;». Το έλεγαν, το ξανάλεγαν και να που έγινε!
«Είμαστε πολλά χρόνια φίλοι με τον Χρήστο. Μου είχε κάποια στιγμή να κάνουμε κάτι με τον ύμνο της ομάδα, ασχολήθηκα και έγινε. Φυσικά, είναι τελείως διαφορετικό από το να γράφεις στίχους για ένα τραγούδι. Δεν χρειάστηκε να μου δώσει κατευθύνσεις κανείς. Γνώριζα τον Πήγασο από τη μυθολογία και στηρίχθηκα σ’ αυτό», δήλωσε στην «Π» ο Βασίλης Γιαννόπουλος, ο οποίος τιμήθηκε από τους ανθρώπους του Πήγασου πριν από τον αγώνα με την Πάτρα 2005.

«Με τον Βασίλη γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Του το πρότεινα πριν από δύο χρόνια και τώρα ήταν οι κατάλληλες συνθήκες», έλεγε ο Χρήστος Αντωνόπουλος.
Ο Γιαννόπουλος μένει μόνιμα στην Κρήνη, δεν είναι άνθρωπος των δημοσίων σχέσεων, αλλά είναι πολύ απλός και ευγενικός. Συνδεόταν με βαθιά φιλία με τον Αντώνη Βαρδή, ενώ έχει άριστη σχέση και με τον Βασίλη Καρρά.

ύμνοςΤι να πρωτοθυμηθούμε από τις μεγάλες επιτυχίες που έχει γράψει: «Οδός Ελλήνων» (Βασίλης Παπακωνσταντίνου), «Αννα» (Λαυρέντης Μαχαιρίτσας), «Μου ‘χεις κάνει τη Ζωή Μου Κόλαση» (Γιάννης Πάριος), «Φεγγάρι Μου Χλωμό» (Πασχάλης Τερζής), «Ροκ Μπαλάντα» (Χάρις Αλεξίου, Αντώνης Βαρδής), «Δύο ψέματα» (Αντώνης Ρέμος) και πιο πρόσφατα «Ασε με να σε προσέχω» (Γιώργος Σαμπάνης).

Τον ύμνο του Πήγασου μπορεί να τον βρει ο καθένας στο youtube. Οι στίχοι του είναι η εξής:
Πήγασε, Πήγασε, φτερωτέ Θεέ,
από το Μπεγουλάκι, μην σταματάς ποτέ
Ομάδα δοξασμένη, δαφνοστεφανωμένη,
Δαφνοστεφανωμένη, ομάδα φοβερή
Εμείς οι φίλαθλοί σου, θα είμαστε μαζί σου,
Θα είμαστε μαζί σου, ολόκληρη ζωή

Πήγασε, Πήγασε, γεμάτος είσαι φως
Οι παίκτες σου φαρμάκι, σκοράρουν συνεχώς
Ομάδα δοξασμένη, δαφνοστεφανωμένη,
Δαφνοστεφανωμένη, ομάδα φοβερή
Εμείς οι φίλαθλοί σου, θα είμαστε μαζί σου,
Θα είμαστε μαζί σου, ολόκληρη ζωή.

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments