Ο Τάκης Παπαδόπουλος πήγε στο ΓΕΛ Ρίου και…καθάρισε την ακτή!
Συμμετείχε σε δράση του Λυκείου και μίλησε στους μαθητές και τις μαθήτριες
Ο αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας της Δυτικής Ελλάδας Τάκης Παπαδόπουλος δήλωσε παρών στη δράση του ΓΕΛ Ρίου, συμμετέχοντας έτσι στον εορτασμό της Ημέρας της Ευρώπης.
Η δράση αφορούσε τον καθαρισμό της ακτής στην παραλία του Ακταίου στο Ρίο, προωθώντας έτσι τις αξίες της αλληλεγγύης, της ενεργής συμμετοχής των πολιτών στα κοινά, της προστασίας του περιβάλλοντος και της βιώσιμης ανάπτυξης.
Μιλώντας στους μαθητές και τους καθηγητές ανέφερε μεταξύ άλλων: “Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Europe Direct συμμετέχουμε στην εκδήλωση για να βοηθήσουμε και να αναδείξουμε τις εθελοντικές δραστηριότητες των μαθητών, των καθηγητών και του Συλλόγου Γονέων του ΓΕΛ Ρίου.
Με την πράξη σας δίνετε κίνητρο σε σχολεία από όλη την Ελλάδα να οργανώσουν αντίστοιχες δράσεις, αλλά και τους συνεργαζόμενους φορείς και ευαισθητοποιημένους πολίτες σε όλη τη χώρα να συμβάλουν σε αυτή την προσπάθεια αφιερώνοντας μερικές ώρες στον καθαρισμό της αγαπημένη τους ακτής, όχθης ποταμού ή λίμνης, δασικής έκτασης ή πάρκου».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να ξεχωρίσετε ένα AI βίντεο σε 5 δευτερόλεπτα: Τα λάθη που κάνουν τα deepfakes και δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά
Πως να φτιάξεις την ανάλυση και να μεγεθύνεις τις παλιές σου φωτογραφίες με AI
Ομορφες στιγμές καλοκαιριού στο Τρεχλό Καλαβρύτων ΒΙΝΤΕΟ
Γιατί δυσκολευόμαστε να κοιμηθούμε σε ξένο κρεβάτι – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για τον εγκέφαλο
Avengers: Doomsday – «Η κόλαση λογοδοτεί σε εμένα» το νέο trailer αποκαλύπτει ένα νέο έπος
Προσφορά της Humanity Greece προς τους Εθελοντές Πυροσβέστες της Αχαΐας ΦΩΤΟ
Αυτά είναι τα 6 φυτά που μπορείτε να φυτέψετε τον Αύγουστο
Gemini 3.7 Flash: Η Google ανεβάζει ταχύτητα στον ανταγωνισμό της AI
