Ο «τελικός» του Αίολου κόντρα στον Ηλυσιακό του Φώτση
Όσο και εάν ακόμη είναι πολύ νωρίς χαρακτήρα «τελικού» έχει το παιχνίδι που θα παίξει σήμερα στις 17.00 ο νεοφώτιστος στη Β’ Εθνική μπάσκετ, Αίολος, με τον Ηλυσιακό του Αντώνη Φώτση στο Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο «Παναγιά Αλεξιώτισσα» στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου.
Το λέμε αυτό γιατί τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου μεταφέρονται σε play-offs και play-outs. Ο Ηλυσιακός έχει στόχο όπως και ο Αίολος την παραμονή, καταλαβαίνετε λοιπόν πόσο σημαντικό θα είναι να κάνει το 1-0 στις νίκες σήμερα ο Αίολος.
«Η Β΄ Εθνική είναι μια καινούργια κατηγορία για εμάς κι εμείς από την πλευρά μας είμαστε μια νέα ομάδα, οπότε είναι λογικό ακόμη να ψάχνουμε τα πατήματά μας. Πρέπει οπωσδήποτε να νικήσουμε τον Ηλυσιακό» δήλωσε ο έμπειρος γκαρντ του Αίολου, Γιάννης Θανόπουλος και πρόσθεσε:
«Έχουμε δουλέψει καλά στη διάρκεια όλης της εβδομάδας και προσπαθήσαμε να διορθώσουμε και να βελτιώσουμε κάποιες λεπτομέρειες στο παιχνίδι μας. Παίζουμε στην έδρα μας και θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά και στο τέλος θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».
*Το παιχνίδι θα διευθύνουν οι Αντώνης Λιότσιος του Συνδέσμου Β/Δ Ελλάδας, Πέτρος Ρίζος του Συνδέσμου Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου, Κατερίνα Ασημακάκη επίσης του Συνδέσμου Β/Δ Ελλάδας.
*Τα άλλα σημερινά παιχνίδια (τζάμπολ στις 17.00): Εθνικός-Δάφνη Δ., Μίλων-Μύκονος. Αύριο θα παίξει στις 13.30 η Αχαγιά’82 στην Κεφαλονιά με το Ληξούρι, ενώ την ίδια ώρα θα αγωνιστούν Ένωση Ιλίου-ΑΠΑΣ Νάξου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το viral λάθος του καλοκαιριού: Μπορεί το καρπούζι να αντικαταστήσει το αντηλιακό;
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Η ομάδα Καλλιτεχνικής κολύμβησης της ΝΕΠ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΦΩΤΟ
Τελικά το καρπούζι παχαίνει ή κάνει για δίαιτα;
Το σκάφος διασώστης της NASA χρειάζεται τώρα το ίδιο διάσωση
Tα Καλάβρυτα γεμίζουν χρώμα με μουσική, χορό, παιχνίδια
Η αγαπημένη συνήθεια που μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο διαβήτη
Ειρήνη δια χειρός Νίκου Καραθάνου
