Ο τραγικός θάνατος της κοπέλας που έπεσε από πολυκατοικία, καταθέτει ο 50χρονος σύντροφός της
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοκτονία. Οι αρμόδιες αρχές διερευνούν τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες της τραγωδίας, ενώ προανάκριση για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη

Η νέα πτώση νεαρής κοπέλας από πολυκατοικία, που είχε ως τραγική συνέχεια να χάσει τη ζωή της έχει προκαλέσει σοκ στο Πανελλήνιο. Το δυστύχημα έγινε στον Πειραιά και συγκεκριμένα στην Καλλίπολη μετά από πτώση 24χρονης από τον έβδομο όροφο στον ακάλυπτο σήμερα (15/05/2026).
Νέα τραγωδία, νεκρή 25χρονη που έπεσε από μπαλκόνι στον Πειραιά
Το περιστατικό έγινε περίπου στις 19.00 με τη νεαρή κοπέλα έπειτα από την πτώση της από την πολυκατοικία να μεταφέρεται χωρίς τις αισθήσεις της στο νοσοκομείο «Τζάνειο» του Πειραιά.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοκτονία, ενώ στο σημείο που έπεσε το κορίτσι, στην οδό Καλλιρρόης έσπευσε κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ.
Οι αρμόδιες αρχές διερευνούν τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες της πτώσης, ενώ προανάκριση για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη.
Η 24χρονη κοπέλα έμενε στο διαμέρισμα μαζί με τον 50χρονο σύντροφό της, ο οποίος ήταν εκείνος που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.
Οι αρχές έχουν προσαγάγει τον 50χρονο άνδρα, ο οποίος δίνει κατάθεση και θα ζητηθεί να εξεταστεί για να φανεί αν υπάρχουν ίχνη πάλης, ενώ όπως είναι φυσικό θα εξεταστεί και η κοπέλα.
Παράλληλα αναμένεται εισαγγελική παραγγελία ώστε οι αστυνομικοί να μπουν στο σπίτι και να εξετάσουν τον χώρο.
Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός στους γείτονες, οι οποίοι έκαναν λόγο για ένα ζευγάρι που δεν είχε δημιουργήσει ποτέ προβλήματα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News