Οδηγός σκότωσε και εγκατέλειψε δύο πεζούς σε παράδρομο της λεωφόρου Κηφισού
Η Αστυνομία ζητά πληφορορίες για το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Αιγάλεω.
Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα με θύματα δύο νέους ανθρώπους σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Αιγάλεω.
Συγκεκριμένα, το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη στις 02.40 τα ξημερώματα σε παράδρομο της Λεωφόρου Κηφισού στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.
Όχημα αγνώστων στοιχείων παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα δύο πεζούς ηλικίας περίπου 35 ετών και στη συνεχεία τους εγκατέλειψε στον τόπο του δυστυχήματος.
Οι Αρχές, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Mega, αναζητούν υλικό από τις κάμερες των γύρω καταστημάτων ενώ κομβική είναι η μαρτυρία ενός καταστηματάρχη της περιοχής που φαίνεται ότι ήταν παρών στο ατύχημα.
Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα το ως άνω τροχαίο δυστύχημα, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής στα τηλέφωνα: 210–5788600, 210-5788611, 210-5788601 και 210-5788619.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πού πάνε τελικά οι κάλτσες που χάνονται στο πλυντήριο;
Κι άλλοι AI agents της OpenAI ξέφυγαν από τον έλεγχο τι αποκαλύπτεται
Ο Ναυτικού Ομιλος Πατρών και η Εβελίνα Κουλέτα
Πόσο επικίνδυνα είναι τα πλαστικά παπούτσια τύπου Crocs που φοράς το καλοκαίρι;
Τραβάς λάθος φωτογραφίες με το κινητό σου – πώς να το διορθώσεις με το RAW
Συνάντηση των γυναικών του Συλλόγου «Οι Τρυπιώτισσες» στον Ελαιώνα ΦΩΤΟ
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μειώνεις τη ζάχαρη για 30 ημέρες
Το παραδοσιακό πανηγύρι στο Πλατάνι Ρίου ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
