Οδοντωτός, το τρένο της τέχνης: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

image 613308

Ο Οδοντωτός σιδηρόδρομος Διακοπτού – Καλαβρύτων συμπληρώνει 125 χρόνια λειτουργίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας σε συνεργασία με τον Δήμο Αιγιαλείας διοργανώνει στοχευμένες εκδηλώσεις και δρώμενα με σκοπό την ανάδειξη της αξίας του Οδοντωτού και του φυσικού και ανθρωπογενούς περιβάλλοντος του Βουραϊκού.

Στα πλαίσια των δράσεων υλοποιούνται: i) η ενταγμένη πράξη της ΔΗΚΕΠΑ στο τοπικό πρόγραμμα της ΟΤΔ «Αχαΐα – Αναπτυξιακή Α.Ε.» με τίτλο: «Οδοντωτός το τρένο της τέχνης» και ii) το έργο Food Art Movement Energy – the Road to Country Experience, με ακρωνύμιο FAME ROAD στο πλαίσιο του Cooperation Programme Interreg V-A Ελλάδα-Ιταλία 2014 -2020 στο οποίο ο Δήμος Αιγιαλείας είναι βασικός εταίρος.

Οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν είναι προσαρμοσμένες στα μέτρα προστασίας για τον COVID- 19, με δωρεάν συμμετοχή για το κοινό.

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων:

Κυριακή 6 Ιουνίου

Κτήμα Μέγα Σπήλαιο

[11:00] –  «Οι γεύσεις και τα αρώματα του Βουραϊκού»

Εκδήλωση  γαστρονομικού και οινικού ενδιαφέροντος στο Κτήμα Μέγα Σπήλαιο που βρίσκεται μέσα στο Φαράγγι του Βουραϊκού, με τη συμμετοχή του κ. Σίμου Γεωργόπουλου κριτικού οίνου και γεύσης και του σεφ κ. Γιώργου Μανίκα.

Πληροφορίες: dhkepaigialeias@gmail.com , 2691022250.

Σάββατο 12 Ιουνίου

και Κυριακή 13 Ιουνίου

Σιδηροδρομικός σταθμός Διακοπτού

[10:00] «Εργαστήριο ζωγραφικής για μικρούς και μεγάλους»

Δράσεις ζωγραφικής στο χώρο του σιδηροδρομικού σταθμού Διακοπτού με την καθοδήγηση του εικαστικού Αλέξη Ασημακόπουλου, με ενεργή συμμετοχή μικρών και μεγάλων. Σύντομη παρουσίαση του έργου Food Art Movement Energy – the Road to Country Experience, με ακρωνύμιο FAME ROAD,  που υλοποιείται από το Δήμο Αιγιαλείας στο πλαίσιο του Cooperation Programme Interreg V-A Ελλάδα-Ιταλία 2014 -2020.

Κυριακή  13 Ιουνίου

[10:00] Ποδηλατοβόλτα,  Αίγιο – Διακοπτό

Ποδηλατική βόλτα με αφετηρία την πόλη του Αιγίου με την καθοδήγηση του Αιγιώτη πρωταθλητή ποδηλασία Χρήστου Τσερεντζούλια. Προορισμός, ο σιδηροδρομικός σταθμός Διακοπτού.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

πελετιδης
rapid test
logo spiral 01
fotia ethini αγρινιο