Οι 1550 τραγουδούν για το Πατρινό Καρναβάλι και τον έρωτά τους για την πόλη!

Πρόκειται για ένα καρναβαλικό τραγούδι το οποίο θα δημιουργηθεί στο πλαίσιο προβολής του Πατρινού Καρναβαλιού 2023 από την ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας.

ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας

Οι 15 50 μπορεί να μας έρχονται από την Αθήνα, αλλά πλέον έχουν πολιτογραφηθεί Πατρινοί. Άλλωστε η αγάπη αυτή είναι αμφίδρομη, όπως φαίνεται κάθε φορά από τις εμφανίσεις τους.

Έχοντας κλείσει πάνω από 20 χρόνια πορείας οι 15 50 έγιναν ιδιαίτερα αγαπητοί στο ευρύ κοινό μέσα από τις διασκευές που έχουν κάνει τόσα χρόνια, ενώ τα τελευταία έτη στην Πάτρα έχουν αποκτήσει φανατικούς ακολούθους.

Και τώρα ήρθε η ώρα αυτή τους την αγάπη να μας την τραγουδήσουν. Πρόκειται για ένα καρναβαλικό τραγούδι το οποίο θα δημιουργηθεί στο πλαίσιο προβολής του Πατρινού Καρναβαλιού 2023 από την ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας.

Όπως μάθαμε, τίτλος του τραγουδιού είναι «Πάτρα, ζω στον έρωτά σου» μια δημιουργία του Ρουσσέτου Δημητρόγλου και ουσιαστικά είναι μια διασκευή και επανεκτέλεση τραγουδιού των 15 50, ώστε να αναφέρεται στην μεγάλη γιορτή της Πάτρας.

Ετσι, σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, έχουν γίνει οι απαιτούμενες αλλαγές στους στίχους αλλά και στην ενορχήστρωση, η οποία κινείται σε πιο latin ρυθμούς, ώστε να ταιριάζει στο πνεύμα της γιορτής και της διοργάνωσης. Και απ’ ο,τι μαθαίνουμε, το τραγούδι είναι ήδη έτοιμο. Λίγη υπομονή και  θα έχουμε την ευκαιρία να το ακούσουμε και επίσημα!

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments