Οι Αμερικανοί του Προμηθέα με την εμπειρία της Ευρώπης

Μία 6άδα Αμερικανών έχει ήδη στο δυναμικό του ο Προμηθέας και σε πρώτη τουλάχιστον φάση δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα αποκτηθεί και 7ος ξένος.
Πάντως μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ο Ηλίας Παπαθεοδώρου σε συνεργασία με τα άλλα μέλη του τεχνικού τιμ επέλεξε Αμερικανούς με εμπειρία από την Ευρώπη και μάλιστα οι δύο έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα ο Τζαβίν Ντελόριε (26 χρόνων, 2,08 μ.) έχει παίξει, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις στην Καρδίτσα τη σεζόν 2022-23, ενώ ο Κένι Γουίλιαμς (28 χρόνων, 1,93 μ.) ήταν πέρυσι από τους σταθερότερους παίκτες του Περιστερίου.
Ακόμη ο Τζος Ανταμς (30 χρόνων, 1,88 μ.) έχει αγωνιστεί σε Αβντοτόρ Σαράτοβ (Ρωσία), Αναντόλου Εφές Βίρτους Μπολόνια και με την Τσεντεβίτα Ολίμπια στη Σλοβενία.
Ο Ντάριους Πέρι (25 χρόνων, 1,88 μ.) έχει παίξει στην Ουγγρική Νιρεγκιχάζα και τη Γερμανική Βούρζμπουργκ Μπάσκετς, ενώ ο Γουές Ιβούντου (29 χρόνων, 1,98 μ,) πέρυσι αγωνίστηκε στη Γερμανία με τη Ράστα Βέχτα,
Τέλος ο μοναδικός πρωτάρης στην Ευρώπη Αμερικανός του Προμηθέα είναι ο Κέι Τζέι Γουίλιαμς (25 χρόνων, 2,06 μ.), που στην κολεγιακή του καριέρα έπαιξε στο Murray State και το LSU, κατακτώντας τον τίτλο του «Παίκτη της Χρονιάς» στην OVC το 2022.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News