Οι άνθρωποι της Interamerican συμμετείχαν σε εθελοντικές δράσεις για το Περιβάλλον

Οι άνθρωποι της Interamerican συμμετείχαν σε εθελοντικές δράσεις για το Περιβάλλον

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η Interamerican, ως μέλος της πρωτοβουλίας “Just Go Zero”, οργάνωσε σε συνεργασία με την Polygreen και την υποστήριξη της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων, μια εκπαιδευτική εθελοντική δράση συμβολικού καθαρισμού σε έναν από τους ομορφότερους λόφους της Αθήνας, τον λόφο Φιλοπάππου στον οποίο συμμετείχαν εργαζόμενοι, συνεργάτες και φίλοι της εταιρίας.

Οι συμμετέχοντες και οι συμμετέχουσες είχαν την ευκαιρία, πέρα από τον καθαρισμό της περιοχής, να εφαρμόσουν τις αρχές της κυκλικής οικονομίας, ώστε τα συλλεχθέντα υλικά να αποκτήσουν μια δεύτερη ζωή μέσω της σωστής διαδικασίας διαχωρισμού τους. Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό πολιτιστικό δρώμενο, με απαγγελία ποιημάτων σχετικά με τη φύση, έχοντας μουσική υπόκρουση αρχαϊκή λίρα.

Η δεύτερη περιβαλλοντική δράση, που οργανώθηκε με την ομάδα Beach Cleaning, αφορούσε στον καθαρισμό της παράκτιας και υποθαλάσσιας περιοχής στην παραλία του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, στο Νέο Φάληρο.

Η Χρύσα Ελευθερίου, Sustainability and Stakeholders Relations Leader του ομίλου Interamerican, δήλωσε: Οι άνθρωποι της Interamerican, ως εργαζόμενοι σε μια ασφαλιστική εταιρία, έχουν στο επιχειρηματικό dna τους την έννοια της φροντίδας, της πρόληψης και της προστασίας. Στην εταιρία υπάρχει μακρά παράδοση στην οργάνωση και συμμετοχή σε εθελοντικές δράσεις που συμβάλουν στην πραγματική κατανόηση των αναγκών της κοινωνίας και στην ανάπτυξη πνεύματος ομαδικότητας και συλλογικότητας μεταξύ των συναδέλφων με στόχο την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών, την προσφορά στον συνάνθρωπο και τη διαφύλαξη της μοναδικής ομορφιάς της χώρας μας.

Οι άνθρωποι της Interamerican συμμετείχαν σε εθελοντικές δράσεις για το Περιβάλλον Οι άνθρωποι της Interamerican συμμετείχαν σε εθελοντικές δράσεις για το Περιβάλλον

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Motor Oil: Σε συμφωνία για την πώληση του 50% του Alpha - Πόσο θα...«κοστίσει»
Bronze award & 2 αστέρια ποιότητας για το Bitteráneo Mediterranean Arbaroriza Bitters!
Επιστρεπτέα Προκαταβολή: Ποιοι έχουν δεύτερη ευκαιρία για να εισπράξουν
Η Επιτροπή Ανταγωνισμού ετοιμάζει παρέμβαση στην λειτουργία των πρατηρίων υγρών καυσίμων