Οι ευχαριστίες της ΕΣΠΕΠ για το 1ο τουρνουά Grass volley

Η ΕΣΠΕΠ με ανακοίνωση της ευχαρίστησε όσους βοήθησαν για την επιτυχημένη διεξαγωγή του 1ου τουρνουά grass volley που έγινε το σαββατοκύριακο.

 

Η ανακοίνωση: “Το Δ.Σ. της ΕΣΠΕΠ αισθάνεται την υποχρέωση, να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου τουρνουά grass volley που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 12-13 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Άτλαντα.

Ήταν η πρώτη φορά που διοργανώθηκε ένα τέτοιο τουρνουά στην Πάτρα και η ανταπόκριση των παιδιών ήταν πολύ μεγάλη. Πάνω από 200 παιδιά συμμετείχαν στο τουρνουά, όπου αναμένεται να γίνει θεσμός και ήδη για τις επόμενες μέρες εξετάζεται, Η δυνατότητα να πραγματοποιηθεί και σε αντίστοιχη αθλητική εγκατάσταση βόρεια του Δήμου Πατρέων.

Η Ε.Σ.ΠΕ.Π. θα ήθελε επίσης να ευχαριστήσει τους εξής:

Την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ιδιαίτερα τον Αντιπερειφερειάρχη Αθλητισμού και Ολυμπισμού κ. Δημήτρη Νικολακόπουλο.

Τα σωματεία της Παναχαϊκής Γ.Ε., του Απόλλων Πατρών αλλά και το τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών που πρόσφατα εγγράφηκε και στην δύναμη των σωματείων της Ένωσης, που στήριξαν με παιδιά το τουρνουά.

Τους χορηγούς:

Μέγας χορηγός: ΛΟΥΞ, Cosmos sport και Dole.

Οικογένεια Μανέτα, Ψητοπωλείο Άρης, Dream wash πλυντήρια αυτοκινήτων και Κρεοπωλείο ΑΦΟΙ Ζυγούρα.

Τους προπονητές Σταύρο Γεράνιο, Αγγελική Παπαλεξάτου, Ανδριάνα Δημητρόπουλου και Παναγιώτη Έρδα που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους καθ’ όλη την διάρκεια του τουρνουά.

Τέλος, ευχαριστούμε για την φιλοξενία τον Αθλητικό Πολυχώρο ΑΤΛΑΣ Πατρών, καθώς και τον Ερυθρό Σταυρό για την συμβολή τους”.

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ