Οι «εισηγητές» του Μητσοτάκη για τον Δήμο Πατρέων

«Οταν έλθει η ώρα της απόφασης, δύο Πατρινοί κατά βάση, θα πάρουν το βάρος της εισήγησης προς τον πρόεδρό της, Κυριάκο Μητσοτάκη

Οι «εισηγητές» του Μητσοτάκη για τον Δήμο Πατρέων

Είναι μεν άκαιρο, αλλά επειδή θα το βρούμε μπροστά μας, κάνουμε από σήμερα την καταγραφή που αφορά στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου. Μια καταγραφή, που σχετίζεται με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στο πρόσωπο που θα προκρίνει να ηγηθεί στις τοπικές κάλπες.

«Οταν έλθει η ώρα της απόφασης, δύο Πατρινοί κατά βάση, θα πάρουν το βάρος της εισήγησης προς τον πρόεδρό της, Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο διευθυντής του γραφείου του στη Βουλή, Μιχάλης Μπεκίρης και ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Παύλος Μαρινάκης.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει τεθεί ο όποιος προβληματισμός στην Κεντρική Διοίκηση της ΝΔ, για την τελική επιλογή. Αντιθέτως, μόνο προθέσεις έχουν εκδηλωθεί. Και μια από αυτές είναι φυσικά του καρδιολόγου -επικεφαλής της ήδη υπάρχουσας Δημοτικής Παράταξης «Πάτρα Ενωνημένη», Κώστα Σβόλη, διαδόχου – υποψηφίου δημάρχου του Νίκου Παπαδημάτου.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Πελοποννήσου», στις διεργασίες, αμέσως μετά τις εθνικές εκλογές, θ’ ασχοληθεί επισταμένως με τον Δήμο Πατρέων κι ενώ , ήδη, έχουν ενεργοποιηθεί τοπικοί δίαυλοι επικοινωνίας με την «Πειραιώς».

Αλλο πρόσωπο επί του παρόντος, που να προαλείφεται για να λάβει χρίσμα ή στήριξη από τη ΝΔ, δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα.
Μέσω του «Peloponnisos FM 104,1» ο βουλευτής ΝΔ, Ιάσων Φωτήλας, αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι έχει βλέψεις για τον Δήμο, δηλώνοντας ότι το κόμμα έχει υποψήφιο δήμαρχο, τον κ. Σβόλη.

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ