Οι επιλογές της Παναχαϊκής με Μαραθωνίτη, Λιοφάγο, Δ. Θεοδωράκη

Δ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

Μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και την επιστροφή της ομάδας από το Καρπενήσι η Παναχαϊκή προχώρησε στην απόκτηση τριών ακόμη παικτών.

Η τελευταία προσθήκη ήταν αυτή του ακραίου επιθετικού Χρήστου Μαραθωνίτη.

Προηγήθηκαν, η απόκτηση του νεαρού ακραίου αριστερού αμυντικού, Μανώλη Λιοφάγου και του κεντρικού αμυντικού Δημήτρη Θεοδωράκη.

Πάμε λοιπόν να δούμε μαζί τι είχε η Παναχαϊκή στις συγκεκριμένες θέσεις που απόκτησε Μαραθωνίτη, Λιοφάγο, Δ. Θεοδωράκη.

Αριστερά στην άμυνα υπάρχει ο ακλόνητος Ιγνάθιο Λιποράσε, ένας πλήρης και φουλ-μπακ που, σύμφωνα με τη λογική, μόνο για λόγους ανωτέρας βίας θα βγαίνει από το βασικό σχήμα. Ακόμη στη αριστερή πλευρά της άμυνας αγωνίζεται ο νεαρός Νίκος Στασινόπουλος.

Στο κέντρο της άμυνας για το βασικό σχήμα έχουν προβάδισμα ο Δημήτρης Τσακμάκης και ο Χουάν Λαρέα, ενώ στην ίδια θέση αγωνίζεται ο Κώστας Ρουγκάλας.

Πρόσφατα όταν είχε ερωτηθεί σχετικά ο Σούλης Παπαδόπουλος είχε τονίσει ότι ο Δημήτρης Θεοδωράκης αποκτήθηκε ως εναλλακτική λύση στα στόπερ και έχει αποδεχτεί τον συγκεκριμένο ρόλο.

Τέλος στην άκρη στην επίθεση η Παναχαϊκή είχε τον Λόρι Κέρι, τον Πέταρ Καρακλάιτς, τον Νίκολα Καρακλάιτς και τον Αντώνη Τριμμάτη. Μάλιστα όπως καταλαβαίνετε ποτέ και για κανέναν λόγο δεν γίνεται όλοι αυτοί μαζί να βρεθούν στην 11άδα των «κοκκινόμαυρων». Σε αυτή την «4άδα» πλέον προστέθηκε ο Μαραθωνίτης.

Συνοψίζοντας η εκτίμηση είναι ότι η Παναχαϊκή με την απόκτηση Δ. Θεοδωράκη, Λιοφάγου, Μαραθωνίτη, έχει μεν περισσότερες επιλογές, αλλά δεν φαίνεται σε πρώτη φάση τουλάχιστον κάποιος από τους τρεις να μπορεί να μπει «σφήνα» στην 11άδα.
Βέβαια αυτό ισχύει τώρα! Ομως μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, που δεν προβλέπεται αυτό να συμβεί άμεσα, πολλά μπορεί να αλλάξουν…

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ