Οι γυναίκες της ΕΑΠ συνεχίζουν τις προπονήσεις και ετοιμάζουν βαλίτσες

ΕΑΠ

Συνεχίζονται οι προπονήσεις των αναπτυξιακών τμημάτων βόλεϊ, αλλά και της γυναικείας ομάδας της Ε.Α.Π οι οποίες θα ολοκληρωθούν στα τέλη Ιουνίου.

Ολο αυτό το διάστημα παρότι δεν υπήρχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις συνεχίστηκαν οι προπονήσεις από τον επικεφαλής προπονητή Νίκο Κορδό με στόχο την ομαδική βελτίωση όλων των τμημάτων.
Μάλιστα, από την ΕΑΠ κάνουν γνωστό ότι όσα κορίτσια επιθυμούν να δοκιμάσουν να δοκιμάσουν και μάθουν τα μυστικά του αθλήματος μπορούν να προσέλθουν στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Διονυσίου (Φαβιέρου και Ηπείρου), πραγματοποιώντας προπονήσεις δωρεάν μέχρι το τέλος του Ιουνίου και τις παρακάτω μέρες Τρίτη 16:00-17:00, Πέμπτη 16:00-17:00.

Από εκεί και πέρα, η Ε.Α.Π. ετοιμάζει βαλίτσες, καθώς από τις 6 Ιουλίου μέχρι τις 13 Ιουλίου 15 αθλήτριες με το προπονητικό team και τους συνοδούς που θα πλαισιώσουν την αποστολή της ομάδας θα βρίσκονται στην Γερμανία και στην περιοχή της Ρηνανίας Βεστφαλίας και στα πλαίσια αθλητικής συνεργασίας-φιλοξενίας με την Γερμανική ομάδα Κ18 SV Blau-Weiß Dingden 1920.
Αποτελεί το δεύτερο κεφάλαιο μια συνεργασίας που ξεκίνησε τον περασμένο Μάρτιο όπου φιλοξενήθηκαν από την ΕΑΠ 12 κορίτσια της γερμανικής ομάδας Κ18.
Μέσω αυτής της επίσκεψης θα δοθεί η δυνατότητα να γίνει ανταλλαγή ιδεών γύρω από το άθλημα του βόλεϊ, να γνωρίσουν τον τρόπο δουλειάς και εξέλιξης του αθλήματος στη Γερμανία, ενώ θα έρθουν σε επαφή με κοινωνικά, πολιτισμικά και ιστορικά στοιχεία της περιοχής.