Οι γυναίκες της ΝΕΠ πρεμιέρα εκτός με τον Αλιμο
Την δική της πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής θα κάνει σήμερα το βράδυ (21.30) η γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ η οποία θα αντιμετωπίσει εκτός τον Αλιμο.
Η Πατρινή ομάδα έχει δύσκολο έργο κόντρα στον Ευρωπαίο Αλιμο όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα τα δώσει όλα προκειμένου να πάρει θετικό αποτέλεσμα και να ξεκινήσει με το «δεξί».
«Κάθε πρεμιέρα κρύβει κινδύνους, όμως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο» σχολίασε ο τεχνικός της ΝΕΠ, Κώστας Σακαλής.
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες και εκτός από τη Γιαννακέα η οποία είναι τραυματίας και θα μείνει έξω για 4-5 μήνες, αμφίβολη είναι η Μαρία Μπαλάτσα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και η συμμετοχή της θα ξεκαθαρίσω την τελευταία στιγμή.
Τον αγώνα θα σφυρίξουν οι Ανδρέας Ευαγγελινός, Δημήτρης Καναβός.
⦁ Τα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια: 20.00 Γλυφάδα-Εθνικός (Κυράνης, Δασκαλοπούλου) και 20.30 Περιστέρι- ΝΟ Βουλιαγμένης (Χατζηγούλας, Κόκκινος).
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να προστατευτείτε από τον καπνό των πυρκαγιών – Τα 6 μέτρα για τις ευπαθείς ομάδες
CMF Clip Pro: Τα open-ear earbuds της Nothing με θήκη Smart Dial
Εκπαιδευτική εκδρομή στο Καρναβαλικό εργαστήρι Πατρών από το ΚΔΑΠ Ροιτίκων ΦΩΤΟ
Θηλασμός: Το «θαύμα» των πρώτων 1.000 ημερών – Τι συμβαίνει στον εγκέφαλο του μωρού
Χρησιμοποιείς Google passkeys για τους κωδικούς σου; Και όμως μπορούν να τους κλέψουν
Η Γιορτή Σταφίδας του 29ου Φεστιβάλ στο Γρηγόρι Αιγίου ΦΩΤΟ
Ελαστικά & Καλοκαίρι: Πώς να ελέγξετε τα λάστιχα σε 2 λεπτά πριν το ταξίδι
Παρουσιάστηκε στον Σταθμό Καλαβρύτων το βιβλίο της Αναστασίας Ευσταθίου
