Οι γυναίκες του ΝΟΠ «φλερτάρουν» με διεθνή αθλήτρια από το Καζακστάν
Την ίδια ώρα επαφές υπάρχουν και με αθλήτριές από την Ελλάδα
Την προσπάθεια ενίσχυσης της γυναικείας ομάδας συνεχίζει η διοίκηση του ΝΟΠ, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται σε επαφές με ξένη πολίστρια.
Συγκεκριμένα, έχει προταθεί διεθνή αθλήτρια από το Καζακστάν, η οποία αγωνίζεται ως αμυντική και ως φουνταριστή, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν διαρρεύσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την περίπτωσή της.
Ήδη, έχουν γίνει οι πρώτες επαφές μεταξύ της ομάδας και της αθλήτριας, η οποία εμφανίζεται θετική στο ενδεχόμενο συνεργασίας ωστόσο αυτές τις ημέρες έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας της. Στόχος της διοίκησης είναι το θέμα να έχει ολοκληρωθεί σύντομα ώστε η Καζακστανή πολίστρια να έρθει στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες 15 ημέρες.
Κρίμα και άδικο για την Εθνική βόλεϊ Ανδρών-Ήττα και αποκλεισμός από την Φινλανδία
Από εκεί και πέρα, συνεχίζονται οι επαφές και με Ελληνίδες αθλήτριες. Μάλιστα, υπάρχει μία περίπτωση που βρίσκεται κοντά σε συμφωνία και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.
Παράλληλα, η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται με προπονήσεις στο κολυμβητήριο «Επαμεινώνδας Πετραλιάς» και το θετικό για τον Κώστα Σακαλή είναι ότι δεν υπάρχουν απουσίες και το πρόγραμμα εξελίσσεται χωρίς προβλήματα.
Στόχος είναι τις επόμενες ημέρες, όταν υποχωρήσει η θερμοκρασία, οι προπονήσεις να συνεχιστούν στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός», ενώ μέσα στον Οκτώβριο αναμένεται να ξεκινήσουν και τα πρώτα φιλικά τεστ.
Υπενθυμίζεται ότι η έναρξη της Α2 Εθνικής κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο, γεγονός που δίνει τον απαραίτητο χρόνο στον ΝΟΠ να «δέσει» μέσω των πολλών φιλικών αγώνων.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τέλος το Call of Duty Warzone σε PS4 και Xbox One τι γίνεται με όπλα και skins
Πάνω από 600 προσλήψεις στις ελληνικές τράπεζες το 2027 με έμφαση στην τεχνητή νοημοσύνη
Αιγιάλεια: Ενημερωτική συνάντηση της Ομοσπονδίας Συλλόγων ΦΩΤΟ
Samsung Galaxy S27 Ultra: Νέα διαρροή αλλάζει τα δεδομένα για τον επεξεργαστή του
Πώς κάνω αίτηση για επίδομα ανεργίας στη ΔΥΠΑ: Βήμα-βήμα η διαδικασία στο gov.gr
