Οι Κορασίδες της ΝΕΠ πέρασαν στον τελικό – Δυνατά για το χρυσό!
Γράφουν ιστορία οι Κορασίδες της ΝΕΠ, καθώς νίκησαν στα πέναλτι τον Εθνικό και προκρίθηκαν στον τελικό του αντίστοιχου Πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο.
Ναι! Η ΝΕΠ είναι στον τελικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο των Κορασίδων Κ16!
Εθνικός-ΝΕΠ 15-17 στα πέναλτι και τα μετάλλια επέστρεψαν στην Πάτρα!
Ολοι αύριο στις 14.45 στο κολυμβητήριο “Α. Πεπανός” για το χρυσό!
ΕΘΝΙΚΟΣ-ΝΕΠ 15-17 πεν. (κ.α. 13-13)
Τα 8λεπτα: 3-2, 2-5, 5-5, 3-1, 2-4.
ΝΕΠ: Ανδρ. Κοντάκου, Μαργαρίτη, Κοτζάμπαση 5, Αγγελοπούλου 1, Ειρ. Τσίγκα 2, Λαμπάτου 1, Κανά, Χ. Κοντάκου, Κοσσέρη 1, Αβράμη, Πλιακα, Ελ. Τσίγκα 3, Πολίτη, Αλεξοπούλου, Δελάκη-Μανέτα.

Τα πέναλτι: Ειρ. Τσίγκα, Λαμπάτου, Κουζάμπαση, Ελ. Τσίγκα.
“Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια, είναι μια πολύ μεγάλη νίκη για την ομάδα μας και είμαστε όλοι χαρούμενοι και υπερήφανοι που είμαστε στον τελικό”, δήλωσε ο προπονητής της ΝΕΠ Γιώργος Τσόκας και πρόσθεσε τα εξής: “Δουλέψαμε όλοι τη χρονιά για να φτάσουμε σε αυτήν τη στιγμή και τώρα θα τα δώσουμε όλα απέναντι στον περσινό πρωταθλητή Πανιώνιο. Τη θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη και για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που μας στήριξε από την κερκίδα. Είμαστε στον τελικό και θα τα δώσουμε όλα”.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
