Οι Κορασίδες της ΝΕΠ προκρίθηκαν στη β΄ φάση – Φωτογραφίες
Η ομάδα πόλο Κορασίδων της ΝΕΠ νίκησε τον Αλιμο και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του αντίστοιχου Πανελληνίου πρωταθλήματος.
Στη β΄ φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο των Κορασίδων προκρίθηκε το αντίστοιχο συγκρότημα της ΝΕΠ, με τα κορίτσια της Σοφίας Μανέτα και της Τόνιας Σολανάκη να πραγματοποιούν πολύ καλές εμφανίσεις στον Α΄ Ομιλο Αττικής στο κολυμβητήριο του Αλίμου.
Στο ξεκίνημα των αγωνιστικών της υποχρεώσεων, η ΝΕΠ πέτυχε εμφατική νίκη επί του Αλίμου με 18-11. Τα 8λεπτα: 3-4, 4-2, 3-7, 1-5. Τα γκολ της ΝΕΠ πέτυχαν οι Κοτζαμπαση 5, Αγγελόπουλου 1, Ειρήνη Τσίγκα 3, Λαμπάτου 7, Χ. Κοντάκου 1, Ελ. Τσίγκα 1.

Στη συνέχεια, η ΝΕΠ ηττήθηκε από τον Πανιώνιο με 20-8, όμως ειδικά στο β΄ ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν οι μικρότερες ηλικιακά παίκτριες της ομάδας για να πάρουν εμπειρίες. Τα 8λεπτα: 3-2, 4-3, 8-2, 5-1. Τα γκολ της ΝΕΠ πέτυχαν οι Κοτζαμπαση 1, Αγγελοπούλου 2, Ειρ. Τσίγκα 1, Λαμπάτου 2, Πλιάκα 1, Ελ. Τσίγκα 1.


Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
Η SpaceX χτίζει τη μεγαλύτερη βάση εκτοξεύσεων στην ιστορία της
«Κοινο_Τοπία»: Επιβράβευσε τις ομάδες Patras Medicine iGEM του Πανεπιστημίου Πατρών ΦΩΤΟ
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Έντεκα χρόνια μετά, το The Witcher 3 επιστρέφει και σας δίνει λόγο να ξαναρχίσετε
Το Αρχαίο Θέατρο Στράτου παραδόθηκε ξανά στην κοινωνία ΦΩΤΟ
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Όλα τα παιχνίδια που έρχονται στο PlayStation 5
