Οι Κορασίδες της Παναχαϊκής ρίχνονται στη μάχη του Πανελλήνιου

Στη μάχη της διάκρισης ρίχνεται μεθαύριο η ομάδα βόλεϊ κορασίδων της Παναχαϊκή, η οποία θα συμμετάσχει στην προημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, που ξεκινά την Τετάρτη 13 Απριλίου, στην Αθήνα.
Οι «κοκκινόμαυρες» συμμετέχουν στη διοργάνωση ως δευτεραθλήτριες Πελοποννήσου, καθώς στον μεγάλο τελικό ηττήθηκαν από τον Απόλλων Καλαμάτας. Η Παναχαϊκή κληρώθηκε στον ίδιο όμιλο με τον ΑΣ Πέρα, τον Κύδωνα Χανίων και τον Ηλυσιακό, με τις δύο πρώτες ομάδες να παίρνουν την πρόκριση για την επόμενη φάση.
Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η έδρα που θα φιλοξενήσει τον όμιλο, ωστόσο το βέβαιο είναι ότι οι αγώνες θα ξεκινήσουν την Τετάρτη και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή.
ΚΑΝΑΣ
Προπονητής της Παναχαϊκής είναι ο Βασίλης Κανάς, ο οποίος δήλωσε: «Πρώτα από όλα θέλω να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στις παίκτριές μου για την προσπάθειά τους και γιατί με κάνουν περήφανο. Έχουν κοπιάσει πολλές ώρες, στερούμενες χρόνο ακόμη και από το διάβασμά τους. Από την αρχή της χρονιάς ο στόχος μας ήταν απλός και ξεκάθαρος: να παλεύουμε για κάθε παιχνίδι, για κάθε σετ, για κάθε πόντο. Παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιάζαμε καλύτερο πρόσωπο και, με πίστη στις δυνατότητές μας, καταφέραμε να φτάσουμε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ειδικά σε μία χρονιά όπου το επίπεδο στις Κορασίδες ήταν εξαιρετικά ανταγωνιστικό. Τέτοιες διοργανώσεις έχουν και οικονομικό κόστος για την ομάδα.
Αναστασίου: «Εξαιρετική φιλοξενία, μπράβο στους διαιτητές»
Ωστόσο, η διοίκηση και προσωπικά ο κ. Σβόλης βρίσκονται δίπλα μας. Οι επιτυχίες αυτές μάς δίνουν το κίνητρο και την επιβεβαίωση ότι βαδίζουμε στον σωστό δρόμο. Όπως είπα και στις ίδιες τις αθλήτριες, στο Πανελλήνιο δεν πάμε για διακοπές ούτε για να χάσουμε τρεις ημέρες σχολείου. Πάμε να παλέψουμε. Θα αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο με σεβασμό, αλλά χωρίς φόβο. Το βόλεϊ παίζεται έξι εναντίον έξι. Γενικά, φέτος είναι αδιαμφισβήτητα μία επιτυχημένη χρονιά για το βόλεϊ της Παναχαϊκής, όμως δεν έχουμε τελειώσει ακόμη. Στα αναπτυξιακά τμήματα εκκρεμεί το πρωτάθλημα των Παγκορασίδων. Παράλληλα, στις ακαδημίες μας, μαζί με τον Βασίλη Ηλιόπουλο και τον Σταύρο Γεράνιο, καταφέραμε να κάνουμε ένα σημαντικό βήμα προόδου σε σχέση με πέρυσι».
Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί αύριο και το πρωί της Τετάρτης η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα. Το ρόστερ της Παναχαϊκής αποτελείται από τις: Ελένη Τουμπλαρή, Έλενα Στεφοπούλου, Δέσποινα Κόλια, Μαριάνα Κοτσέτα, Αγάπη Τσιντώνη, Βάσω Κοτσέτα, Ευγενία Κόλια, Ευγενία Κόκκα, Έλενα Σαχίνη, Μαρίλια Μούκα, Μένια Ιωάννου, Βασιλική Ανδρικοπούλου, Ναταλία Ζέρρη και Δήμητρα Κοτσέτα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News