Οι μεγάλες αλλαγές του Χριστοδούλου-Ποινές για διαιτητές, τέλος η κλήρωση, μόνο ορισμοί

Οι αποφάσεις θα γνωστοποιούνται εντός 48 ωρών! Δημιουργείται Σώμα παρατηρητών, στο οποίο θα συμμετέχουν τα τρία μέλη της ΚΕΔ (Ν. Πιτσίλκας, Μουζάκης, Μπήτης), ενώ μπαίνει τέλος στην ιστορία με τις σιωπηρές τιμωρίες

Οι μεγάλες αλλαγές του Χριστοδούλου-Ποινές για διαιτητές, τέλος η κλήρωση, μόνο ορισμοί

Ο κύβος ερρίφθη. Ο πατρινός κορυφαίος διαιτητής, Χρήστος Χριστοδούλου, αποδέχτηκε την πρόταση του νέου προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου και αναλαμβάνει τη μεγάλη ευθύνη να «χτίσει» από την αρχή την ελληνική διαιτησία στο χώρο του μπάσκετ.

Ενας χώρος που τα τελευταία χρόνια είχε βρεθεί, πολλές φορές όχι άδικα, στο μάτι του κυκλώνα.

Σαρωτικές οι αλλαγές λοιπόν στον συγκεκριμένο χώρο και η «Π» έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ που θα συζητηθεί!

Το βασικό μότο του Χρήστου Χριστοδούλου, που τυπικά θα είναι τεχνικός σύμβουλος της ΕΟΚ σε θέματα διαιτησίας, αλλά ουσιαστικά θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τη διαιτησία στο χώρο του μπάσκετ, είναι «Ολα στο φως»!

Τι σημαίνει αυτό;

Ξεκινώντας από τη Basket League: Σύμφωνα με πληροφορίες οι διαιτητές σε κάθε παιχνίδι θα βαθμολογούνται, ενώ διαφοροποιείται το Φύλλο Παρατήρησης.

Οι ποινές, όταν επιβάλλονται, θα κοινοποιούνται και οι αποφάσεις θα γνωστοποιούνται εντός 48 ωρών! Δημιουργείται Σώμα παρατηρητών, στο οποίο θα συμμετέχουν τα τρία μέλη της ΚΕΔ (Ν. Πιτσίλκας, Μουζάκης, Μπήτης) και κάποιοι ακόμη πολύ έμπειροι και υψηλού επιπέδου πρώην διαιτητές, ενώ μπαίνει τέλος στην ιστορία με τις σιωπηρές τιμωρίες.

Ομάδες, διαιτητές, ΜΜΕ θα ενημερώνονται πάντα για τα πάντα! Ποιοι πήγαν καλά, ποιοι όχι, τι λάθη έκαναν, ποιοι πήραν χαμηλό βαθμό, ποιοι αρίστευσαν.

ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ
ΣΤΟΥΣ ΟΡΙΣΜΟΥΣ

Πρόθεση του Χρήστου Χριστοδούλου, που θα συμμετέχει στους ορισμούς και πιάνει αμέσως δουλειά αφού ξεκινά η Basket League, είναι προϊόντος του χρόνου να τσεκάρει όλους τους διαιτητές και να διαμορφώσει ο ίδιος άποψη για όλους!

ΤΕΛΟΣ Η ΚΛΗΡΩΣΗ

Πλέον με απόφαση του Χρήστου Χριστοδούλου μπαίνει τέλος στη διαδικασία της κλήρωσης των διαιτητών. Σε όλα τα παιχνίδια θα γίνεται ορισμός!

ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ,
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ
Ο Χρήστος Χριστοδούλου θα είναι αυτόνομος και θα δουλέψει όπως ο ίδιος επιθυμεί, ενώ θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο μεταξύ της ΕΟΚ και της ΚΕΔ. Θα έχει άποψη και ευθύνη για τα πάντα.

ην εξέλιξη των διαιτητών, τους ορισμούς και θα έχει καθημερινή συνεργασία με την ΚΕΔ.

 

 

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ