Οι Παμπαίδες της Παναχαϊκής έκαναν προπόνηση με τον Δ. Λινάρδο!
Με τον πρωταθλητή Ελλάδας στη φετινή Volleyleague Δημοσθένη Λινάρδο ο οποίος πριν από λίγες μέρες κατέκτησε το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό, προπονήθηκαν χθές οι Παμπάιδες της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής.
Ο νεαρός διεθνής κεντρικός είναι πατρινός, ξεκίνησε να παίζει στις ακαδημίες του Θησέα, στη συνέχεια μετακόμισε στην ΕΑΠ ενώ αγωνίστηκε και στον Απόλλων πριν πάρει μεταγραφή για την μεγάλη κατηγορία.
Αρχικά αγωνίστηκε στον Πήγασο Πολίχνης και τον Φοίνικα Σύρου πριν μετακομίσει στον Ολυμπιακό.
Ο Λινάρδος ο οποίος συνδέεται με φιλική σχέση με τον υπεύθυνο προπονητή των ακαδημιών της Παναχαϊκής και ομοσπονδιακό προπονητή, Σταύρο Γεράνιο αποδέχτηκε την πρόκληση και βρέθηκε στην προπόνηση των «μικρών» της Πατρινής ομάδας.
Ο Σταύρος Γεράνιος τον ευχαρίστησε και του ευχήθηκε τα καλύτερα στην αθλητική καριέρα του. Ο Λινάρδος συνομίλησε με τους νεαρούς αθλητές, τους έδειξε πολλά από τα μυστικά και τις κινήσεις του βόλεϊ ενώ έπαιξε μαζί τους προκαλώντας έκπληξη με την διάθεση και την όρεξη στο διπλό που συμμετείχε.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Amazon παρουσίασε πέντε νέες συσκευές Alexa
Σταύρος Νικολαΐδης για Γιώργο Μαζωνάκη: Έπαιξε έναν σημαντικό ρόλο στη ζωή μου
Πώς να κάνεις block τις ανεπιθύμητες κλήσεις στο κινητό: Μητρώο 11, Android, iPhone και ανώνυμα νούμερα
Η Volkswagen φέρνει τα πιο προηγμένα ηλεκτρικά της στην Κίνα και η Ευρώπη θα περιμένει
Τρελά χτυποκάρδια τον Νοέμβριο για 6 τυχερά ζώδια!
