Οι Παίδες της ΝΕΠ έπαιξαν φιλικά με ΑΝΟ Γλυφάδας και Περιστέρι
Η Παιδική ομάδα πόλο της ΝΕΠ έδωσε χρήσιμα φιλικά παιχνίδια με το Περιστέρι και τον ΑΝΟ Γλυφάδας στο τουρνουά στο κολυμβητήριο του Αλίμου «Water Polo trials 2025».
Αποστολή στην Αθήνα για τους Παίδες (Κ15) της ΝΕΠ στο τουρνουά που διοργανώνεται στο κολυμβητήριο του Αλίμου «Water Polo trials 2025».
Τα «δελφίνια» αγωνίστηκαν με τον ΑΝΟ Γλυφάδας και το Περιστέρι και παρόλο που γνώρισαν ισάριθμες ήττες, τα συμπεράσματα ήταν σε γενικές γραμμές θετικά όπως υποστήριξε ο προπονητής της πατρινής ομάδας Θανάσης Κοντάκος.

Ο ίδιος περιμένει, βέβαια, περισσότερη προσπάθεια στις προπονήσεις εν όψει της β΄ φάσης του αντίστοιχου Πανελληνίου πρωταθλήματος.
Αναλυτικά τα στοιχεία στα παιχνίδια που έδωσε η ΝΕΠ:
– ΝΕΠ-ΑΝΟ Γλυφάδας 12-14. Τα 8λεπτα: 1-5, 3-4, 4-3, 4-2. τα γκολ της ΝΕΠ: Γιαουπάι 1, Βλάχος 3, Κούρτης 1, Γαλάνης 3, Αβράμης 4.
– ΝΕΠ-Περιστέρι 14-16. Τα 8λεπτα: 4-3, 4-4, 4-4, 2-5. Τα γκολ της ΝΕΠ: Παπανίκος 2, Βλάχος 5, Καρλέτσης 1, Θεριάκης 1, Γαλάνης 2, Αβράμης 3.


Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
Gamescom 2026: Τι είδαμε στο Opening Night Live και τι έρχεται μέχρι την Κυριακή
Το 4ο Reunion των συμμαθητών του Γυμνασίου (1967-1973) στα Καλάβρυτα ΦΩΤΟ
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Πέντε λειτουργίες του Google Search που αλλάζουν τη διακόσμηση του σπιτιού σας
Δημοτικό πανηγύρι με Καψάλη στην Ακολη ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Φορτίζετε το κινητό με τον φορτιστή του laptop; Να τι πραγματικά συμβαίνει
