Οι Παίδες του Αθλου προκρίθηκαν στον τελικό του final-4 της ΕΣΠΕΠ
Με «καθαρή» νίκη 3-1 σετ επί του Κοροιβου, καθώς είχαν προηγηθεί άλλες δύο στη διάρκεια του Πρωταθλήματος, ο Αθλος Πατρών πήρε την πρόκριση στον τελικό του final-4 της ΕΣΠΕΠ που θα γίνει την Μ. Δευτέρα (18.00) στην ουδέτερη έδρα του κλειστού της Ζαχάρως και θα αντιμετωπίσει την Καλαμάτα με στόχο την κούπα και το «εισιτήριο» πρόκριση για το Πανελλήνιο.
Οι Παίδες του Δημήτρη Σπυρόπουλου αφού ολοκλήρωσαν αήττητοι την διαδρομή τους στο Πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΠ στοχεύουν στο “χρυσό” , αλλά ήδη είναι με το ένα πόδι στην προημιτελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κ18 Αγοριών, έχοντας ήδη βιώσει την προ μηνός εμπειρία των αντίστοιχων αναμετρήσεων στο Πανελλήνιο Κ21 (Εφήβων).
Αγωνίστηκαν: Ν. Κανελλόπουλος, Πλ. Μπακουλόπουλος, Μ. Παπαγεωργίου, Αλ. Γκλαβάς, Σ. Ι. Σπυρόπουλος, Γ. Παναγόπουλος, Αθ. Παντελής, Π. Σπυρόπουλος, Γ. Κούβελας, Η. Λαμπρόπουλος, Γ. Μπάρλος, Δ. Μπακουλόπουλος.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τρελά χτυποκάρδια τον Νοέμβριο για 6 τυχερά ζώδια!
Ημέρα Καριέρας της ΔΥΠΑ στα Ιωάννινα με 700 θέσεις εργασίας στις 7 Νοεμβρίου 2026
Η Volkswagen φέρνει τα πιο προηγμένα ηλεκτρικά της στην Κίνα και η Ευρώπη θα περιμένει
Σταύρος Νικολαΐδης για Γιώργο Μαζωνάκη: Έπαιξε έναν σημαντικό ρόλο στη ζωή μου
Πώς να κάνεις block τις ανεπιθύμητες κλήσεις στο κινητό: Μητρώο 11, Android, iPhone και ανώνυμα νούμερα
