Οι πατρινές «αμαζόνες» διακρίθηκαν στην Καλαμάτα
Δέκα Πατρινοί αθλητές ιππασίας εκπροσώπησαν την Αχαΐα στο Τουρνουά Ανάπτυξης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας που πραγματοποιήθηκε στον Ιππικό Ομιλο Καλαμάτας, το τριήμερο 26-27-28 Μαΐου.
Απόλυτη επιτυχία στις εξετάσεις για την άδεια ικανότητας αθλητή για το αγώνισμα της Ιππικής Δεξιοτεχνίας είχαν οι μαθητές της Σχολής Ιππασίας Πατρών και συγκεκριμένα, αθλήτριες Ιππασίας θεωρούνται πια οι: Αποστολία Θανοπούλου, Αντωνία Κουλοπούλου, Μάρια Ξούλου, Μαρία Παπαγεωργίου Αριάδνη Χριστοπούλου.
Οι υπόλοιπες αθλήτριες που συμμετείχαν στο τουρνουά είναι οι: Αθανασία Αναστοπούλου, Αθηνά Δημητρόπουλου, Δάφνη Καρούσου και Κωνσταντίνα Μισύρη.
Οι αθλήτριες της Πάτρας κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις στον αγώνα ανάπτυξης 0,60-0,80m και η αθλήτρια Μαριλένα Ματαράγκα με τον ίππο Λεωνίδα βρέθηκε στην πρώτη θέση στην κατηγορία 1m, η δεύτερη θέση της ίδιας κατηγορίας ανήκει επίσης στην Πάτρα και στην Αλεξάνδρα Σακελλαρίου με τον ίππο Ηχώ.
Δύο ακόμα ιδιαίτερα βραβεία ανήκουν στην πατρινή αμαζόνα Μαρία Ξούλου για την καλύτερη εμφάνιση ιππέα και στην επίσης πατρινή αμαζόνα Αντωνία Κουλοπούλου για την καλύτερη εμφάνιση ίππου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Επίδομα θέρμανσης 2026-2027: Πότε ανοίγει το myΘέρμανση και πως θα κάνετε αίτηση
Η Acer χτυπά το MacBook Neo εκεί που πονάει οθόνη 120Hz και διπλάσιες θύρες
Ο Καραγκιόζης στον Καταρράκτη Πατρών ΦΩΤΟ
Μην πετάτε το νερό από το κλιματιστικό: Οι 3 χρήσεις που θα σας γλιτώσουν χρήματα
Γιατί η Sony δεν βιάζεται καθόλου να βγάλει το PS6 και η απάντηση εκπλήσσει
Αρχαία Ολυμπία: Η κωμωδία ο «Υπηρέτης δύο Αφεντάδων» στο Διεθνές Φεστιβάλ
ΕΕΤΑΑ: Βγαίνουν τα οριστικά αποτελέσματα για τα voucher παιδικών σταθμών
Meta και Google νικήθηκαν από έναν AI κολοσσό που δεν θα το περιμένε κανείς
