Οι τρεις συν δύο προσθήκες του νέου ΝΟΠ

Οι τρεις συν δύο προσθήκες του νέου ΝΟΠ

Αν και ακόμα δεν έχουν πέσει οι υπόγραφες ανάμεσα στον ΝΟΠ και τον Δημήτρη Κραβαρίτη εν τούτοις οι επαφές των δύο πλευρών βρίσκονται σε καλό δρόμο και για αυτό το λόγο ο τελευταίος έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

Μπορεί μεν να είναι νωρίς όμως ο Ελληνας τεχνικός αν και δεν γνωρίζει ακόμα δεδομένα για τα μπάτζετ, θεωρητικά έχει αρχίσει να σχεδιάζει τον νέο ΝΟΠ. Με δεδομένο ότι σχεδόν όλοι οι παίκτες της φετινής ομάδας θα συνεχίσουν και στο νέο πρωτάθλημα, οι πρώτες πληροφορίες λένε για συγκεκριμένες κινήσεις ενίσχυσης. Δεν έχουν διαρρεύσει λεπτομέρειες και ονόματα, όμως λέγεται ότι ο σχεδιασμός περιλαμβάνει την απόκτηση δύο ξένων παικτών και δύο ή τριών ελλήνων παικτών, ανάλογα και με τα οικονομικά δεδομένα, αλλά φυσικά και από τις περιπτώσεις που υπάρχουν στην αγορά. Ηδη, βλέπουμε ότι ομάδες της Αθήνας κινούνται και κλείνουν παίκτες, όποτε και ο ΝΟΠ τις επόμενες μέρες ίσως ξεκινήσει συζητήσεις με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

ΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Κάποιος θα υποστηρίξει πως από τις πρώτες επιλογές του ΝΟΠ για τη νέα περίοδο θα είναι να προσεγγίσει πατρινούς παίκτες οι οποίοι αγωνίζονται σε Αθηναϊκές ομάδες. Αυτοι είναι οι Χρήστος και Ανδρέας Μπιτσάκος του Περιστεριού,ο Ανδρέας Αλμύρας που παίζει στην Βουλιαγμένη, οι Κώστας Λιμαράκης Γιάννης Παπακός που έπαιξαν στον Πανιώνιο και ο Μιχάλης Δίπλαρος που έπαιξε στον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά ανήκει στον ΝΟΠ ενώ εκτός συζήτησης μένει ο Χριστόδουλος Κολόμβος που παίζει στον Ολυμπιακό.

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ