Οικονόμου για Αττική Οδό: Οφείλουμε συγγνώμη και εξηγήσεις – Θα αποδοθούν ευθύνες
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας για τις απαράδεκτες εικόνες με τους χιλιάδες εγκλωβισμένους στα χιόνια στην Αττική Οδό είπε πως θα αποδοθούν ευθύνες.
Μιλώντας στον Alpha ο κ.Οικονόμου, για είπε μεταξύ άλλων «οφείλουμε συγγνώμη και εξηγήσεις και θα αποδοθούν ευθύνες». Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε πως οι αρμόδιοι τις Αττικής Οδού δεν κατάφεραν να κρατήσουν ανοιχτό το δρόμο με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν στο δρόμο χιλιάδες οδηγοί και να υποστούν τόσο μεγάλη ταλαιπωρία.
Παράλληλα ο κ.Οικονόμου ανέφερε πως υπάρχουν ακόμα 1.200 αυτοκίνητα εγκλωβισμένα στην Αττική Οδό και πως συνεχίζεται η επιχείρηση απεγκλωβισμού. «Προέχει ο απεγκλωβισμός όλων των οχημάτων, καθώς υπάρχουν ακόμα ΙΧ στην Αττική Οδό, τα οποία άφησαν οι οδηγοί τους, και καλά έκαναν, προκειμέμου να μπορέσουν να φύγουν».
«Εξηγήσεις θα δοθούν στο δημόσιο λόγο, όταν έρθει η ώρα αυτή τη στιγμή προέχει ο απεγκλωβισμός».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Εγκεφαλικό: Η τροφή που μπορεί να αυξήσει σημαντικά τον κίνδυνο
Η LG λύνει το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τις OLED τηλεοράσεις εδώ και χρόνια
Το Αίγιο στο επίκεντρο του Πολιτισμού και του Τουρισμού
Χαλάει όλο το κεσεδάκι αν μουχλιάσει μία φράουλα; Οι ειδικοί εξηγούν
Νέες αποκαλύψεις για τον Steve Jobs την CIA και την επιστροφή του στην Apple
Ζώδια Σεπτέμβριος 2026: Προβλέψεις για σχέσεις, χρήματα & αλλαγές!
Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζετε οδοντόβουρτσα;
Το GTA 6 διέρρευσε ξανά και αυτή τη φορά κάποιος μπήκε μέσα στη Rockstar
