Οικονόμου για εκλογές 2023: Το θέμα με Νικολάου, Σπυράκη και Χειμάρρα έχει κλείσει – Υπομονή για Καραμανλή

Τι δήλωσε κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης των δημοσιογράφων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου

Οικονόμου για εκλογές 2023: Το θέμα με Νικολάου, Σπυράκη και Χειμάρρα έχει κλείσει - Υπομονή για Καραμανλή

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ζήτησε υπομονή μέχρι την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων, όταν ρωτήθηκε για το αν τελικά θα είναι υποψήφιος ή όχι ο κ. Κώστας Αχ. Καραμανλής.

Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης των δημοσιογράφων, ο κ. Οικονόμου ρωτήθηκε και τι θα γίνει με τι υποψηφιότητες όπως είναι αυτές της κας Σοφίας Νικολάου, της Μαρίας Σπυράκη, του Νίκου Παπαθανάση και του Θέμη Χειμάρρα.

Όπως είπε «δεν υπάρχει τίποτα στον αέρα». Δεν υπάρχει θέμα μη συμμετοχής του κ. Παπαθανάση στα ψηφοδέλτια, είπε, ενώ τόνισε ότι για τις κυρίες Νικολάου, Σπυράκη και τον κ. Χειμάρρα το θέμα έχει κλείσει.

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ