Οικονόμου για πυροβολισμό 16χρονου: Η ανθρώπινη ζωή δεν αποτιμάται σε χρήματα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου – μεταξύ άλλων – τοποθετήθηκε και για την υπόθεση πυροβολισμού 16χρονου Ρομά στη Θεσσαλονίκη.

oikonomou

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών τοποθετήθηκε και για το περιστατικό πυροβολισμού στο κεφάλι 16χρονου Ρομά σε αιματηρή καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, ο κ.Οικονόμου τόνισε πως η ανθρώπινη ζωή δεν αποτιμάται σε χρήματα και πως θα δοθούν οι απαντήσεις που πρέπει.

Για τον χρόνο των εκλογών ο κ. Οικονόμου δήλωσε ότι θα γίνουν στο τέλος ή πολύ κοντά στο τέλος της τετραετίας. «Θα είμαστε συνεπείς. Θα γίνουν το 2023, όσο το δυνατόν πιο κοντά στο τέλος της τετραετίας», υπογράμμισε.

Σύμφωνα με το GRtimes.gr, ερωτηθείς αν ο γραπτός διαγωνισμός του ΑΣΕΠ θα γίνει ή μπορεί να μην γίνει λόγω εκλογών, απάντησε ότι ο προγραμματισμός ακολουθείται κανονικά.

Σχετικά με το αν γίνονται συνεννοήσεις με το βρετανικό μουσείο για τα γλυπτά του Παρθενώνα, δήλωσε πως βασική επιδίωξη είναι η επανένωσή τους και πως η κυβέρνηση έκανε και εξακολουθεί να κάνει συζητήσεις με τη βρετανική πλευρά. «Απέχουμε πολύ από τα έχουμε ανακοινώσεις και συμφωνίες», συμπλήρωσε.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments