Οικονόμου: «Πρέπει να μπορούμε να αποκλείουμε φασίστες και εγκληματίες»
Η διάταξη που βάζει μπλόκο σε ναζιστικά μορφώματα είναι, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, αυτονόητη ρύθμιση.
«Πρέπει να μπορούμε να αποκλείουμε φασίστες και εγκληματίες», είναι κάτι που πολύ χαρακτηριστικά δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.
«Την επόμενη εβδομάδα θα ψηφιστεί από την Βουλή η διάταξη που βάζει μπλόκο σε ναζιστικά μορφώματα» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.
Όπως είπε ο κ. Οικονόμου πρόκειται για «μια αυτονόητη ρύθμιση και από το Νοέμβριο που την έχουμε στείλει θα επιδιώξουμε την μέγιστη δυνατή συναίνεση. Σε αυτό το πεδίο δεν πρέπει να υπάρχουν διαφορές. Πρέπει να μπορούμε να αποκλείουμε φασίστες και εγκληματίες», τόνισε.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
«Εάν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα μπορεί να μειώσεις την χοληστερίνη σου»
Η Tesla «σκότωσε» αθόρυβα ένα από τα πιο φιλόδοξα προϊόντα της
Ξεσήκωσε την Πάτρα η Ιουλία Καλλιμάνη ΒΙΝΤΕΟ
Τουρισμός για Όλους: Πότε η κλήρωση για τα voucher
Οι κινηματογράφοι εξετάζουν απαγόρευση των smart glasses της Meta
Παγκόσμιοι ρυθμοί με τον John Digweed στην Παραλία Άκολης ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι θα λάβουν 150 ευρώ στο τέλος του μήνα
Φορτίζει σε τρία λεπτά και δεν πιάνει φωτιά: Η μπαταρία που αλλάζει τα πάντα
