Οινοξένεια 2022: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Αρώματα και γεύσεις ανάμνησης» στην Τράπεζα Αιγιαλείας ΦΩΤΟ

Την εκδήλωση «έντυσαν» μουσικά με με μελωδίες στο πιάνο και το βιολί η Ασημίνα Καρβελά, ο Αλέξανδρος Κοσμάς, ο Nikolaj Kozyrev και η μουσικός  Βασιλική Νάσση.

Οινοξένεια 2022: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Αρώματα και γεύσεις ανάμνησης» στην Τράπεζα Αιγιαλείας ΦΩΤΟ

Το γραφικό χωριό της Τράπεζας Αιγιαλείας, γνωστό για την εξαιρετική του θέα στον Κορινθιακό Κόλπο, αποτέλεσε έναν ακόμη σταθμό για τα φετινά Οινοξένεια, φιλοξενώντας την Τρίτη 23 Αυγούστου μια εξαιρετική εκδήλωση στο χώρο του παλαιού Σχολαρχείου.

Μπορεί οι καιρικές συνθήκες να μη βοήθησαν, αλλά το υπέροχο διατηρητέο κτίριο του Παλαιού Σχολαρχείου γέμισε από κόσμο, αρώματα και γεύσεις του ελληνικού καφέ και  υπέροχων εδεσμάτων.

Η καταξιωμένη σεφ Κωνσταντίνα Βούλγαρη Κοντεσοπούλου σε συνεργασία με τον ελληνικό καφέ Δανδάλη παρουσίασαν τα μυστικά του ελληνικού καφέ και του παραδοσιακού λουκουμιού. Ο κ. Γιάννης Χρονάκης μύησε το κοινό στην ιστορία και τα μυστικά του ελληνικού καφέ ενώ η κα Κοντεσοπούλου μίλησε για το λουκούμι και παρουσίασε τη χρήση του σε παραδοσιακά και σύγχρονα γλυκίσματα. Παράλληλα με την εκδήλωση παρουσιάστηκε έκθεση με βραβευμένες παιδικές ζωγραφιές από τα παιδιά του Νηπιαγωγείου Διακοπτού, εμπνευσμένες από την Μικρασιατική Καταστροφή σε συνεργασία με την Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας.

Την εκδήλωση «έντυσαν» μουσικά με με μελωδίες στο πιάνο και το βιολί η Ασημίνα Καρβελά, ο Αλέξανδρος Κοσμάς, ο Nikolaj Kozyrev και η μουσικός  Βασιλική Νάσση.

Την εκδήλωσε χαιρέτησε η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κα Μαρία Τσουκαλά, ο Αντιδήμαρχος Αιγιαλείας κ. Βασίλης Χριστόπουλος, η πρόεδρος της Τ.Κ. Τράπεζας κα Ξανθή Παπακανέλλου και η διευθύντρια του Νηπιαγωγείου Διακοπτού Αγγελική Βασιλάκου.

Οινοξένεια 2022: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Αρώματα και γεύσεις ανάμνησης» στην Τράπεζα Αιγιαλείας ΦΩΤΟ Οινοξένεια 2022: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Αρώματα και γεύσεις ανάμνησης» στην Τράπεζα Αιγιαλείας ΦΩΤΟ Οινοξένεια 2022: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Αρώματα και γεύσεις ανάμνησης» στην Τράπεζα Αιγιαλείας ΦΩΤΟ Οινοξένεια 2022: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Αρώματα και γεύσεις ανάμνησης» στην Τράπεζα Αιγιαλείας ΦΩΤΟ Οινοξένεια 2022: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Αρώματα και γεύσεις ανάμνησης» στην Τράπεζα Αιγιαλείας ΦΩΤΟ Οινοξένεια 2022: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Αρώματα και γεύσεις ανάμνησης» στην Τράπεζα Αιγιαλείας ΦΩΤΟ Οινοξένεια 2022: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Αρώματα και γεύσεις ανάμνησης» στην Τράπεζα Αιγιαλείας ΦΩΤΟ Οινοξένεια 2022: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Αρώματα και γεύσεις ανάμνησης» στην Τράπεζα Αιγιαλείας ΦΩΤΟ Οινοξένεια 2022: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Αρώματα και γεύσεις ανάμνησης» στην Τράπεζα Αιγιαλείας ΦΩΤΟ Οινοξένεια 2022: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Αρώματα και γεύσεις ανάμνησης» στην Τράπεζα Αιγιαλείας ΦΩΤΟ Οινοξένεια 2022: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Αρώματα και γεύσεις ανάμνησης» στην Τράπεζα Αιγιαλείας ΦΩΤΟ Οινοξένεια 2022: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Αρώματα και γεύσεις ανάμνησης» στην Τράπεζα Αιγιαλείας ΦΩΤΟ Οινοξένεια 2022: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Αρώματα και γεύσεις ανάμνησης» στην Τράπεζα Αιγιαλείας ΦΩΤΟ Οινοξένεια 2022: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Αρώματα και γεύσεις ανάμνησης» στην Τράπεζα Αιγιαλείας ΦΩΤΟ

 

 

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

9 + 1 λόγοι να επισκεφτείτε τα Τρίκαλα Κορινθίας για ένα αξέχαστο τριήμερο
TEDxPatras 2022 – Συζήτηση με τη μορφή εργαστηρίου για τον γλωσσικό σεξισμό από την Τράπεζα Πειραιώς στο πλαίσιο του Προγράμματος EQUALL για την ισότητα των φύλων
Υπεύθυνος κάλπης στην Πάτρα ο… φοιτητής Χατζηδάκης
Πραστός: Το χωριό στον Πάρνωνα με τη μεσαιωνική ατμόσφαιρα - ΦΩΤΟ