Όλα έτοιμα για το final-4 του Πανελλήνιου βολεϊ Κ18

Πανελλήνιου

Όλα είναι έτοιμα για την διεξαγωγή του final-4 του Πανελλήνιου πρωταθλήματος βόλεϊ Κ18 που θα γίνει στην Πάτρα στις 19-21 Ιουνίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Κ. Πετρόπουλος» με την συμμετοχή του Αθλου.

Η προηγούμενη πανελλήνια διοργάνωση βόλεϊ στις αναπτυξιακές ηλικίες που πραγματοποιήθηκε στην πόλη ήταν πριν από 17 χρόνια, με τη διεξαγωγή της τελικής φάσης του Πρωταθλήματος Παμπαίδων, όπου τότε είχε συμμετάσχει η ΕΑΠ.

Φέτος, στην Πάτρα συναντώνται  οι τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας στην κατηγορία Παίδων για την αγωνιστικής περίοδο 2023-2024, οι οποίες έχουν ήδη αντιμετωπίσει δυνατούς αντιπάλους στην προημιτελική και ημιτελική φάση που Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Εκτός από τον Αθλο έχουμε τον ΠΑΟΚ, τον Μίλωνα και τον Εβρο Σουφλίου με την πατρινή ομάδα να θέλει την στήριξη του κόσμου για να διεκδικήσει το πρώτο της μετάλλιο σε πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Παράλληλα με τους αγώνες, θα πραγματοποιηθούν και άλλες δράσεις στο Κλειστό Γυμναστήριο που προγραμματίζει η Ένωση. Στην έναρξη ο Σύλλογος Θρακών και Μακεδόνων Πάτρας θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς από την Θράκη και την Μακεδονία.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΕΑΠ-ΚΑΓΙΑΛΗ

Την Πέμπτη θα βραβευτούν οι αθλητές και ο προπονητής της ομάδας της Ε.Α.Π. που κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων το 2006, καθώς και η πρώην αθλήτρια και προπονήτρια βόλεϊ Ελένη Καγιαλή. Στο πρόσωπο της Έλενας Καγιαλής τιμάτε η πολύτεκνη οικογένεια, μητέρα επτά τέκνων, ως παράδειγμα για την επίλυση του Δημογραφικού προβλήματος που αποτελεί το μέγιστο εθνικό μας πρόβλημα.

Επίσης, στη διάρκεια του τριημέρου θα αναπτυχθούν δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με τη συμβολή φορέων. Ειδικότερα, θα υπάρξει ενημέρωση και δειγματοληψία για εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών από εθελοντές του ΚΕΔΜΟΠ-ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ, καμπάνια για την εξοικονόμηση νερού και την εθελοντική αιμοδοσία.

Τέλος, θα υπάρχει δυνατότητα για χρηματικές δωρεές καθώς θα τοποθετηθεί και κουμπαράς από το «ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».